Salvador Sobral Eurovisioni võidupäevalFoto: AFP/Scanpix
Üritused
10. mai 2018, 12:53

Mullune Eurovisioni võitja Salvador Sobral: Iisraeli lugu on kohutav! (43)

Mullu Portugalile Eurovisioni võidu toonud Salvador Sobral teatas, et tänavuse favoriidi Netta lugu "Toy" on kohutav ja ütleb, et tema võit ei muutnud midagi, vahendab Metro. 

Lisaks ütles Salvador eurofännilehele Wiwibloggs, et ta on õnnelik, et ei ole pidanud tänavusi artiste kuulama. "Youtube arvas, et mulle meeldiks Iisraeli laul. Ma avasin selle ja vastu tuli kohutav laul. Õnneks ei ole ma sel aastal sunnitud ühtegi lugu kuulama." Netta vastas Salvadorile Twitteris väga elegantselt. "Saadan Salvadorile ja kõiki erinevaid stiile laulvatele artistidele ainult armastust."

Kui Salvador mullu Eurovisioni võitis, ütles ta oma võidukõnes: "Muusika ei ole kärts ja mürts, muusika on tunne."

Eelmisel aastal Horvaatiat võistlusel esindanud Jacques Houdek läks Salvadori sõnavõtust nii põlema, et avaldas oma Facebooki lehel emotsionaalse postituse. "Häbi, Salvador Sobral. Häbi! Kas nii peaks üks Eurovisioni võitja rääkima? Sa püüdsid endast jätta tagasihoidliku mehe muljet, püüdsid näidata, et oled tõeline artist. Sa võisid ära petta terve Euroopa, kuid mitte mind! Las ma ütlen sulle midagi - eelmisel aastal, kui sa puudusid kõigist Eurovisioni proovidest ja su õde sind asendas, oleks EBU pidanud sind diskvalifitseerima! See oli ebprofessionaalne ja väga ebaaus kõigi teiste artistide suhtes, kes olid seal kohal ja tegid rasket tööd." Jaques kirjutab ka, et Salvador peaks võimalikult kiiresti vabandama. "Kui sa Eurovisioni lauluvõistlust nii väga vihkad, ei oleks sa pidanud osalemagi!"