Girls In PearlsFoto: Youtube / kuvatõmmis
Saund
10. mai 2018, 10:30

VIDEO | Kaksikute popansambel Girls In Pearls avaldas sensuaalse muusikavideo (1)

"Eesti laul 2018" konkursil osalenud Girls in Pearls avaldas video. All in - live session video on filmitud Keila Koolis.

"See on kõige betoonisem video, mida mina tean," lausus bändi üks eestvedajatest Rasmus Lill. Video režissöör on Ants Tammik. "Girls in Pearls'i muusika vajab pildiliselt puhast, esteetilist ilu ning rohket avarust," kommenteeris video režissöör.

Süntpopi viljelev kooslus, kelle heli viib kuulaja rändama helgetele radadele. Hõbedaste häältega kaksikõed Vivi ja Viveli Maar toovad kuulajateni unenäolise, särtsaka ja mahedalt kõlava muusika. Girs in Pearls muusika kõlab üldise pop-muusika foonil värskendavalt, samas nostalgiliselt. Ühises sünergias hingava kollektiivi liikmed on lisaks äravahetamiseni sarnastele kaksikõdedele Rasmus Lill (klahvpillid), Kalle Kindel (trummid) ja Raimond Mägi (bass). Oma debüüdi tegi ansambel 2017. aasta Indiefestil. Lisaks on olnud mitmeid väiksemaid esinemisi ning oma uue singliga “Spellbound” olid nad üks 20-st Eesti Laul 2018 poolfinalistidest.