Eesti suursaadiku vastuvõtt LissabonisFoto: Keit Paju
Üritused
9. mai 2018, 23:24

GALERII | Elina Nechayeva säras Lissabonis Eesti suursaadiku vastuvõtul (44)

Teisipäeva õhtul võisid kõik Eesti eurofännid rõõmustada, sest Elina Nechayeva laulis meid sel aastal oma looga "La forza" Eurovisioni finaali. Kolmapäeval kutsus Eesti suursaadik Lissabonis Eesti eurotiimi ning ka mitmed toetajad vastuvõtule, et ka üheskoos edu tähistada.

Suursaadik Andres Rundu kutsus eestlased kokku Tivoli hotelli katusebaari ja ütles, et kohtumispaik valiti selline, sest Lissaboni saatkond on lihtsalt liialt väike ja kõik poleks sinna ära mahtunud. Suursaadik rääkis, et isegi Portugali meedia on meie lauljatarist kirjutanud ning kajastanud meie hiigelkleidi ümber toimuvat. Samuti on Portugali meedia kiitnud Elina ilu ja professionaalsust.

Suursaadik kinkis Elinale plaadid Portugali muusikaga ja delegatsioonijuht Mart Normet lubas, et need kuulatakse ribadeks. Eesti delegatsioon kinkis omalt poolt saatkonnale Eesti lippude ja Eurovisioni logodega kohvimasina ning Normet avaldas lootust, et see ka saatkonnas oma koha leiab.

Muidugi tänas delegatsioon kõiki, kes Eesti esituse õnnestumisele kaasa on aidanud - sponsoreid, laulukirjutajaid, loo autorite ja laulja elukaaslasi-abikaasasid, kõiki tiimiliikmeid ja ka ajakirjanikke.

"Ka minu poolt tänu heliloojatega, kellega koostöös sündis selline imeline teos, mis läks inimestele hinge," tänas Elina Nechayeva. Samuti andis ta oma tänusõnad delegatsioonijuht Mart Normetile. "Ükskõik, mis situatsioonis jääb Mart alati positiivseks, naeratab ja leiab, kuidas probleemi lahendada. Tore oleks, kui meil läheks sel aastal hästi, see oleks tore lõpupunkt kümnele "Eesti laulu" aastale."