Iluüritus Babor Beauty Spas
ÕL TV | Õhtuleht
11. mai 2018, 10:04

ÕL VIDEO | Eesti stiilseimad mehed jagavad praktilisi ilunippe (26)

Eesti mees oskab olla ilus. Seda tõdesin taas teisipäeval, 8. mail toimunud suurejoonelisel Babor Beauty Spa avamisel Tallinnas. 

Avatud oli Babori kreemibaar, kus oli võimalik tutvuda erinevate kreemide, seerumite ja iluampullidega. Lisaks oli võimalik lasta uurida nahka sügavuti nahadiagnostika aparaadi abil. Kaunite daamide lisaks oli ilupeole tulnud ka hulk kenasid eesti mehi, kes lahkelt oma igapäevaseid ilurituaale jagasid. 

Iluüritus Babor Beauty Spas; Anu Saagim; Tim BluzFoto: Tatjana Iljina

Tuntud stilist ja moespetsialist Tim Bluz väitis, et parim iluhoolitsus on värske õhk ja pikk jalutuskäik. "Armastan väga liikuda looduses ja minu arvates mõjub see nahale kõige paremini," on Tim veendunud. "Kui jalutamiseks pole aega, aga ees ootab suur pidu ja väljanägemine pole just priima, siis soovitaksin kanda erksatoonilisi riideid, välja arvatud kollast, mis rõhutab väsinud, sinakaid silmaaluseid."

Multifunktsionaalne mees Mait leiab, et mehe teeb kauniks uhke habe. "Kuigi kaasale minu habe absoluutselt ei meeldi, aga just sellepärast ma seda ära ka ei aja," ütleb mees resoluutselt. "Selle hooldamine on küll aega- ja vaevanõudev, aga ma siiski üritan sellest üle olla ja mitte alla anda. Ilutooteid läheb habeme hooldamiseks muidugi hulgi, aga tühja sellest."

Juuksur, modell ja iluekspert Aleksei Soltan ei kujutaks aga oma elu ette ilma kümnete ilutopsikuteta. "Mul on iga kehapiirkonna jaoks oma ilutoode," seletab mees. "Igaõhtuseks ilurituaaliks on kuum dušš ja hoolikas kreemitamine. Ja mitte ainult nägu ei tule kreemitada, ka muud kehaosad vajavad regulaarset õlitamist."

Vaata täpsemalt videost! 

Tänavune suurim ilumess Ilu Sõnum toimub 11.-13. mail, Tallinnas Pirita tee 28, Eesti Näituste paviljonis. 

Kevadmessi eesmärgiks on pöörata rohkem tähelepanu hooajalistele teenustele, tervise- ja heaolutemaatikale. 

Vaata täpsemalt SIIT!