Iluüritus Babor Spas
Inimesed
9. mai 2018, 22:12

ÕL VIDEO JA GALERII | Babor Beauty Spa suurejooneline avapidu Tallinnas (11)

Teisipäeva õhtul toimus Tallinnas Babor Beauty Spa suurejooneline avapidu Grand Opening Green Mint Party. 

Avatud oli Babor kreemibaar, kus oli võimalik tutvuda erinevate kreemide, seerumite ja iluampullidega. Lisaks oli võimalik uurida nahka sügavuti nahadiagnostika aparaadi abil. Õhtu jooksul toimus mitmeid üllatusesinemisi ja luksuslike auhindade loosimisi.

Babor Beauty Spa Tallinn tiim tutvustas külalistele salongis pakutavaid hoolitsusi ja mugavusi. Taustaks mängis DJ ning lisaks esines elektriviiulil  Johanna Marie Ainomäe, kes on ansamblite Violina ja La Phoenix liige.

Foto: Evelin Ainomäe (Tatjana Iljina)

Suur avapidu Green Mint Party oli heategevusliku suunaga. Salongi omanik Evelin Ainomäe tutvustas koos meigikunstnik Reet Härmatiga heategevusprojekti, mis on suunatud Tallinna Laste Turvakeskuse toetamisele.
Sõna sai ka Tallinna Laste Turvakeskuse esindaja. Organisatsiooni olulisust ning enda kogemust oli jagamas endine Tallinna Laste Turvakeskuse kasvandik. Keskuse hoolealused olid avapeo jaoks andnud samuti panuse, küpsetades ise peo külalistele küpsised. 

Külalised said teha ka rahalisi annetusi Tallinna Laste Turvakeskuse heaks. Ürituse jooksul kokku kogutud summa, anti üle samal õhtul turvakeskuse esindajatele ning selle korjanduse eest on plaanis soetada Tallinna Laste Turvakeskuse aeda välimööbel, kus kasvandikud suvel kena ilma saaks nautida. Babor Beauty Spa Tallinn jääb ka edaspidi Tallinna Laste Turvakeskuse toetajaks.

Üritusele olid kutsutud kogu Eesti ilumaailma ja seltskonna koorekiht, avaliku elu tegelased, koostööpartnerid ja erinevad meediaväljaanded. Green Mint Party temaatika oli inspireeritud tärkavast kevadisest loodusest, puhtast ja palju looduslikke toimeaineid kasutavast Babor kosmeetikast, rohelisest energiast, looduse säästlikkusest ja tervislikust elustiilist.

Vaata pilte!

Tänavune suurim ilumess Ilu Sõnum toimub 11.-13. mail, Tallinnas Pirita tee 28, Eesti Näitus paviljonis. 

Kevadmessi eesmärgiks on pöörata rohkem tähelepanu hooajalistele teenustele, tervise- ja heaolutemaatikale. 

Vaata täpsemalt SIIT!