Maalehe peatoimetaja Andres EilartFoto: Arno Saar
Igor Mangi horoskoobid
9. mai 2018, 16:52

Maalehe peatoimetaja: Mangi ahistamissüüdistused tulid mulle üllatusena (33)

“See on väga ebameeldiv üllatus,” ütleb Maalehe peatoimetaja Andres Eilart, kommenteerides ajalehe menuka kaasautori Igor Mangi vastu üles kerkinud süüdistusi.

ETV saade "Pealtnägija" paljastab oma selle nädala loos, kuidas tuntud tähetark tegi väidetavalt ebameeldivaid lähenemiskatseid mitmele naisele ja ka käperdas neid.

Eilarti sõnul pole ta juhtumi üksikasjadega veel kursis ja ei taha seetõttu kindlat seisukohta võtta. “Ma tõesti ei tea neid detaile, hästi põgusalt olen kuulnud. Lugu on hästi ebameeldiv ja asjaolud vajavad konkreetset selgitamist,” lausub Eilart ja lisab: “Oma eraelu kohta oskab Mang ise rääkida, mina ei oska.”

Maaleht avaldab juba aastaid menukaid Mangi horoskoope, mis tõstavad ajalehe trükiarvu astronoomilistesse kõrgustesse. Seda ei soovinud Eilart veel öelda, kas ajalehe koostöö astroloogiga jätkub ka tulevikus. “Mang on teinud Ekspress Meediale siiani litsentsilepingu alusel üks kord aastas horoskoopi. Selle koostöö jätkamise osas kujundame kiiresti seisukoha, kui oleme kõigi taustadega saanud tutvuda. Praegu ei oska ma vastust anda,” selgitab Eilart.

Ajakirjanduses töötavad inimesed on rääkinud isekeskis juba aastaid lugusid, kuidas Igor Mang üritab noortele naisajakirjanikele ja fotograafidele lähenemiskatseid teha. Eilart aga kinnitab, käsi südamel, et tema pole sellest midagi kuulnud. “Muidugi on see üllatus, ei teadnud. See on ebameeldiv ootamatus,” ütleb Andres Eilart.