Saara Aalto oma kihlatu Meri Sopaneniga.Foto: VIDA PRESS
Üritused
9. mai 2018, 14:12

Saara Aalto: „Kui võidan Eurovisioni, abiellun järgmisel päeval!“ (16)

Soomele Eurovisioni finaalikoha lunastanud Saara Aalto käis värskes intervjuus välja võimsa lubaduse.

31aastane Aalto, keda ühes Rootsi väljaandes on tituleeritud Eurovisioni ajaloo esimeseks avalikult lesbiliseks artistiks, kommenteeris hiljuti Briti ajakirjas Heat, mis juhtuks, kui ta peaks ansambel Lordi tosina aasta tagust triumfi kordama ning Soomele Eurovisioni võidu tooma.

"Kui ma võidaksin Eurovisioni, abielluksime järgmisel päeval, sest mina ja mu kihlatu oleme niivõrd spontaansed. Mul võiks green room'is olla pruudiloor ja kui võidan, võime kohe abielluda!"

Mõistagi on elukaaslane Meri Sopanen Saarat Lissabonis toetamas. Soome meedia teatel pakub lauljannale vokaalset tuge ka tema endine kallim, 2014. aasta tangokuningas Teemu Roivanen, kellega tal oli üheksa aastat armusuhe ning kes on tema etteastes üks taustalauljatest. 

2016. aasta augustis Meriga kihlunud Saara on välisajakirjandusele rääkinud, et pulmad peetakse järgmise aasta suvel. "Aga praegu on natuke palju tegemist ... Ma ei luba midagi," kommenteeris Saara ka Lissabonis pressikonverentsil esitatud küsimust pulmade suhtes.