Vahva festival, kuhu minna perega!
Uudised
11. juuli 2018, 10:25

Südamemuusika festival võlub mõnusa muusika ja maitsetega!

Juba teist aastat Võrumaal toimuv muusika- ja maitseelamuste festival ootab kõiki kogu perega nautima 14.-15. juulil. 

Südamemuusika festival  on ainulaadne muusika- ja maitseelamuste festival, mis on alkoholivaba ja mõeldud kogu perega nautimiseks!
Kahel päeval esinevad tippmuusikud Eestist ja välismaalt, toimuvad inspireerivad töötoad ning kohalike meistrite laat "Südamest südamesse". Puhtaid ja peamiselt kohalikust toorainest valmistatud maitseid pakuvad Lõuna-Eesti kokad ja kohalik šokolaadimeister kohvikuga Roosiku Südames.

Sel aastal on festivaliprogrammis: Curly Strings, Adeele Sepp, Andre Maaker "Minu laulu pidu", Laulupesa lastekontsert, Hajime Sakita (Jaapani muusikaline saag), Eva-LottaVunder & Madis Meister jpt.

Festival toimub 14.-15. juuli Roosiku külas Võrumaal ja on peamiselt kahe perekonna ettevõtmine, kes ühiselt siin samas külas, endises Lepistu koolimajas, viimased 2 aastat on elanud ja toimetanud. "Viie lapsega Alevite pere peab šokolaadikohvikut ning mina koos elukaaslasega oleme muusikud, kes just kaks aastat tagasi Lõuna-Ameerika reisilt siia Lõuna-Eestisse maandusime. Selle aastasel festivalil teeme ka oma värske plaadiesitluskontserdi.
Kontserdilava on paigutatud müstilisse metsaparki, Roosiku kohvikumajast üle tee," räägib korraldaja. 

Lisainfot festivali kohta leiab: facebook.com/sudamemuusika