Jeffrey Tambor võitis 2015. aastal "Transparenti" peaosa eest Emmy auhinna. Foto: Reuters/Scanpix
Tele
8. mai 2018, 15:45

„Transparenti“ staar: olin mölakas, kuid ei ahistanud!

Veebruaris menusarjast "Transparent" vallandatud Jeffrey Tambor tunnistab, et ajas võtteil kolleegidel harja punaseks. Kuid süüdistusi seksuaalses ahistamises eitab 73aastane näitleja endistviisi.

Tambor tunnistas Hollywoodi Reporterile, et Amazoni seriaali võtteil põhjustas ta kolleegidele küllaga meelehärmi. "Ajasin iseend ja kaasnäitlejaid hulluks. Piirid hägustusid. Olin kapriisne. Olin alatu. Röökisin Jilli ["Transparenti" stsenarist Jill Soloway] peale - hiljuti tunnistas ta mulle, et kartis mind."

Tambor lisas, et ajas oma karjumisega nutma ka sarja produtsendi Bridget Bedardi ning käitus inetult nii režissööri assistentide kui ka oma assistendiga. "Olin tujukas. Vahel ei rääkinud ma üldse."

Tambori endine isiklik assistent Van Barnes väidab, et vanameister tegi talle korduvalt siivutuid ettepanekuid. Tambor eitab seda ning jääb oma seisukohale, et tegu on rahulolematu naisterahvaga.

"Tõstsin paar korda häält, olin aeg-ajalt tujukas, mõnel puhul taktitu. Aga mis puutub seda teist asja [ahistamist], siis mitte mingil juhul!"

"Transparentist" sule sappa saanud Tambor astub üles Netflixi sarja "Arrested Development" viiendas hooajas. Netflixi esindaja kinnitas Hollywood Reporterile, et näitleja on nii neljanda kui ka viienda hooaja tegemisel ja reklaamimisel käitunud läbi ja lõhki professionaalina.