Nicolas CageFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. mai 2018, 16:15

Nicolas Cage ei käinud poja pulmas

Nicolas Cage'i poeg Weston abiellus 28. aprillil oma elukaaslase Hila Aronianiga. Kuid roki- ja bohostiili lõimival laulatusel ei osalenud paraku Westoni kuulus isa.

27aastase staaripoja pulmas olid platsis tema ema Christina Fulton (kes saatis oma poja altari ette), vanaonu Francis Ford Coppola ja vanatädi Talia Shire, kuid Nicolast õnnitlejate seas polnud.

"Isa oleks väga tahtnud kohal olla, aga ta oli Euroopas filmivõtetel," räägib People'i allikas. "Need tulid viimasel minutil ja Nicolas lihtsalt pidi minema. Kuid tal on Westoni pärast väga hea meel!"

 

A post shared by Weston Cage Coppola (@westoncage) on

Aastaid uimasti- ja napsikuradiga maadelnud poeg on oma kuulsasse isasse: see on Westoni kolmas abielu. 2011 naitus ta muusik Nikki Williamsiga ja kaks aastat hiljem Danielle Cage'iga, kellega tal on kaks poega: Lucian (3) ja Sorin (2).

Nicolas Cage'il on seljataga kolm abielu: näitlejanna Patricia Arquette'i, Elvise tütre Lisa Marie Presley ja endise ettekandja Alice Kimiga. Viimasest abielust on filmistaaril 12aastane poeg Kal-El - Supermani fännist isa pani lapsele koomiksikangelase sünnijärgse nime.