Brad ja Angelina 2015. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. mai 2018, 14:30

Kas Angelina Jolie sai Bradi uuest pruudist kuuldes närvivapustuse? (6)

Angelina Jolie ei pidavat taluma naisi, kes on temast targemad ja kaunimad. Pole siis ime, et Brad Pittist lahutanud diiva on USA ajakirjanduse andmeil närvivapustuse äärel.

Hollywoodi üheks õnnelikumaks paariks peetud Brad Pitt ja Angelina Jolie teatasid 2016. aasta septembris oma abielu purunemisest. Nüüd sahistatakse, et Bradil on kuum armusuhe Iisraeli päritolu arhitekti Neri Oxmaniga, kes on innovaatiline kunstnik ja Massachusettsi tehnoloogiainstituudi õppejõud. Tagatipuks on tegu ülimalt kauni naisega. 42aastasel Neril, kes on sama vana kui Angelina, on seljataga purunenud abielu. Erinevalt kuue lapse emast Jolie'st pole temal ainsatki järeltulijat. 

 

A post shared by Neri Oxman (@nerioxman) on

Pitt ja Oxman tutvusid ühise arhitektuuriprojekti kaudu. Kuigi paarike pole oma suhet kinnitanud, on Jolie veebikülje Hollywood Life andmeil vahkvihas juba ainuüksi võimalusest, et Neri on tema mantlipärija.

"Oxman on täpselt selline naine, nagu Pittile vaja on," puistab Hollywood Life'i allikas soola Jolie hingehaavadele. Tõsi, käivad ka jutud, et Angelinalgi on uus silmarõõm, keegi kinnisvaravallas töötav härrasmees.