Kris JennerFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. mai 2018, 12:55

Met Gala häbipost: mamma Jenner mängis tolmuharja, Kravitzi tütar jättis trussikud koju

Esmaspäevaõhtune katoliikluseteemaline moepidu Met Gala on möödas ning nüüd saavad glamuuritarid kiita ja maitsetud nahutada.

Kardashiani klanni matriarhi Kris Jenneri (62) sulelist rüüd võrreldakse sotsiaalmeedias tolmuharjaga, raporteerib Briti kõmuleht Daily Mail naudinguga. Kostüüm teeb muidu oma vanuse kohta vägagi naksaka ja siredasäärse Jenneri silmapaistvalt töntsakaks.

Filmist "Järeltulijad" ja seriaalist "Suured väiksed valed" tuntud Shailene Woodley kandis umbse olekuga nahkkleiti, mis sarnanes soomusrüüga ning mis kombinatsioonis range soenguga andis talle naissõdalase välimuse. 

Woodley sarjakaaslane, Lenny Kravitzi ja "Cosby Show" tähe Lisa Bonet' seksikas tütar  Zoe Kravitz patustas aga kirjutamata reegli vastu, et katoliikluseteemalisel moeõhtul ei tasu päris ilma püksata kohale ilmuda. Saint Laurenti moemaja paljastav pitsrüü ei jätnud kahtlust, et Zoe on selle all paljas.

Prosta mulje jättis ka Miley Cyruse must kleit, mis paistis kohe-kohe seljast pudenevat.

Kardashiani klanni tippmodelli Kendall Jenneri lontis püksisääred polnud samuti kuigi glamuursed. Tagatipuks tabati näitsik oma turvameest selga tõukamast - too jäi ilmselt kaadrisse ette, kui Kendall fotograafide ees särada ihkas.