Eghert-Sören Nõmm avaldas oma esimese raamatu esoteerilistel teemadel
Inimesed
8. mai 2018, 14:01

UUS NÕID ON SÜNDINUD! Tantsupoiss Eghert-Sören Nõmm korraldab spirituaalseid seansse vaimudega (16)

Siiani tantsimisega tuntust kogunud Eghert-Sören Nõmm on nüüd üllatanud paljusid, avaldades oma esimese raamatu ja seda lausa esoteerilistel teemadel. Koos oma vaimse õpetaja ja koostööpartneri Anne-Ly Tähega on nende sulest poelettidele ilmunud esoteeriline raamat „Mina, Anne-Ly, minu surnud isa ja elu lahendamata müsteeriumid“ ning sellega koos suunavad ja nõuandvad ennustuskaardid „Atlantise maagilised märgid“. 
Eghert-Sören Nõmm; Anne- Ly Täht

Raamatu pidulikule esitlusele oli kogunenud palju huvilisi. Küsisime Eghertilt ja Anne-Lylt raamatu sisu ja sünniloo kohta. 

Eghert rääkis: Olen terve elu teadnud, et mingid müstilised ja tugevad jõud on mind alati ümbritsenud. Mitmed aastad tagasi oma nägemustele selgituste saamiseks pöördusin selgeltnägija ja tervendaja Anne-Ly Tähe poole, kes hakkas mind õpetama, kuidas oma tugevat energeetilist jõudu õigele teele suunata. Hakkasin tema käe all õppima reikit ja energeetilist massaaži. Lisaks käisime temaga koos Peterburis õppimas reinkarnatsiooni instituudis, kuidas viia vastavate seansside käigus inimesi oma eelmistesse eludesse ja sellega saada vastuseid, miks mõni asi selles elus on just nii nagu ta on.

Tänaseks on saanud meist koostööpartnerid ja tänu meie kahe tugevatele ekstrasensoorsetele võimetele saime hakata vastu võtma ja kirja panema ka seda raamatut spiritistlike seansside kaudu vaimumaailmaga. Minu isa suri, kui olin kolmeaastane ja võin öelda, et alles nüüd olen saanud võimaluse teda tõeliselt tundma õppida. Palju tema vaimolendi kaudu edastatud infot on sellesse raamatusse kirja pandud ja ta on seal avanud ka tagamaid oma mõistatusliku surma kohta."

Eghert-Sören Nõmm avaldas oma esimese raamatu esoteerilistel teemadel

Anne- Ly räägib endast: "Olen meditsiiniharidusega, õppinud palju erinevaid massaažitehnikaid ja aidanud oma tervendava energiaga juba üle kahekümne viie aasta väga paljude inimeste terviseprobleeme leevendada. Eghertit tunnen kogu tema elu, olen näinud teda kasvamas ja arenemas. Egherti tugevatest energeetilistest võimetest olin juba ammu teadlik ja kui ta ise oli selleks valmis, hakkasin talle edasi õpetama kõiki oma teadmisi selles valdkonnas. Nüüd aga tänu meie kahe tugeva energia koostööle oleme mõlemad nii palju edasi arenenud ja õppinud, et sai võimalikuks kirjutada seda raamatut vaimumaailmast edastatud info põhjal.

Esmalt kanaldas seda infot vaimolend, kes siit ilmast lahkus noore mehena (Egherti isa) ja tänu tänaseks tema täiskasvanuks sirgunud poja esoteerilise tunnetuse arenemisele saab nüüd temaga ühendust pidada. Kuna meil kui raamatu kirjutajatel on tõeliselt tugev energeetiline ühtsus, siis valisid ka Atlantiselt pärinevad vaimolendid just meid kahte välja selleks, et kanaldada meie kaudu edasi informatsiooni, mis on tähtis ka inimkonna säilimise seisukohalt.

Raamat annab vastuse väga paljudele küsimustele, mis tavainimestele tunduvad elu müsteeriumitena. Saame teada, kuidas saavutada oma eesmärke tuginedes eelmistele eludele. Suuname inimteadvust tunnistama energiate liikumise tähtsust, soovide ja imede olemasolu ning nendeni jõudmist. Aitame saavutada täiuslikkust läbi õige mõtlemise ja paneme väärtustama hinge olemasolu. Anname teile juhiseid, mida on vaja oma suuremate eesmärkide saavutamiseks ette võtta. Toome siin raamatus välja ka mõne palve või pöördumise, mis aitab teid igapäevastes tegemistes. See raamat on täiesti omakasupüüdmatu ning valminud kõigi osapoolte kaasabil suure armastusega. Suunatud on ta kõigi lugejate elu pööramiseks üleüldise paremuse poole. Praegu on meil käsikirjana valmimas teine raamat ja kirjutame hetkel juba ka kolmandat."

Uurime veel Eghertilt, ega ta tantsimist plaani maha jätta? 

Eghert kinnitab: "Tantsimine on ja jääb minu jaoks väga oluliseks osaks. Treeneri- ja koreograafitöö, esinemised ja lavastused ei kao kuhugi. Päevased tunnid kuluvad kapidevale õppimisprotsessile energeetilise massaaži vallas. Kuna ööpäevas on 24 tundi ja raamatute kirjutamine toimub tavaliselt õhtutundidel, siis siiani olen kõigega hakkama saanud."

Raamat „Mina, Anne-Ly, minu surnud isa ja elu lahendamata müsteeriumid“ koos nõuandvate ja suunavate kaartidega „Atlantise maagilised märgid“ on müügil „Rahvaraamatu“, „Apollo“ ja „Loitsukelleri“ kauplustes.

Peagi on oodata Eghertit ja Anne-Lyd ka meie populaarsesse saatesse "Puuduta mind!"