Missis Estonia 2017 Viktoria BorgmannFoto: SIXTINA
Inimesed
8. mai 2018, 12:24

Kaunis ema Viktoria Borgmann on viimase aasta jooksul Eestile kuhjaga kuulsust toonud (17)

Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann sõidab peagi Singapuri võistlusele Mrs. Worldwide Eestit esindama. 

Emadepäev on kohe saabumas ja õige aeg rääkida ka natuke ilusatest naistest, emadest, kes viimase aasta jooksul ilumaailmas Eestile kuulsust on toonud. 

Hiljaaegu ilmus Missis Estonia 2017 võitjast Viktoria Borgmannist artikkel prestiižikas ajakirjas „World Class Beauty Queens Magazine“. Missis Estonia konkursi korraldaja Tiina Jantson saatis Viktoria novembris esindama Eestit maailma suurimale naistele mõeldud iludusvõistlusele Mrs. Globe, kus ta jõudis finaali parimate hulka ja talle omistati auväärne tiitel Celebrity Of The Year. Peale särtsakat talendivoorus esitatud sambat kirjutasid Viktoriast paljud Hiina ajalehed ja väljaanded, mis omakorda tõigi talle just selle tiitlivõidu. Samuti jäi ta silma ajakirja „World Class Beauty Queen Magazine“ väljaandjatele, kus nüüd ilmuski temaga pikem intervjuu.

Mõned väljavõtted sellest intervjuust Viktoriaga: 

„Ma olen terve elu armastanud lava, olles tantsija, modell, näitleja, kuid samas olen seda kõike ühendanud oma majandusalase hariduse, töö, abielu ja emaks olemisega. Ma kohtasin oma meest 24aastaselt ja tänaseks oleme koos olnud juba 20 imelist aastat. Meil on viieaastane poeg, kes on nii meie päikesekiir, kui ka kalju, kellele igapäevaselt toetuda. Me ootasime teda mehega kümme pikka aastat ja nüüd toob iga hetk temaga meile suure õnnetunde südamesse ja naeratuse näole."

"Juba väikese tüdrukuna unistasin,et kord seisan laval krooniga ja tunnen ennast tõelise printsessina. Noore neiuna osalesingi ühel missivõistlusel ja nutsin pärast kibedaid pisaraid, kui võit jäi mulle tulemata. See aga ei takistanud mul siduda oma elu ikkagi lavaga. Läksin õppima näitlemist ja SIXTINA kooli Tiina Jantsoni juurde modellindust ning tantsimist. Siiani olen jäänud lavale truuks, esinen tihtipeale oma tantsutrupiga erinevatel üritustel ning teen ka modellitööd."

"Eelmisel aastal soovitasid sõbrad mul Missis Estonia võistlusel osaleda ja ega ma kaua ei mõelnudki, sest unistus kanda laval krooni pole ju lapsest saadik kuhugi kadunud. Missis Estonia võistlust korraldab Eestis juba 25 aastat Tiina Jantson ja tema SIXTINA tantsu- ja modellikool. Aastal 1992 alustas ta selle võistluse korraldamist emadepäeva tähistamiseks ja ka enda ema mälestuseks, kes oli lahkunud siit ilmast kahjuks üsna vara. Siiani on see kaunis traditsioon pühendatud naise ilu, tarkuse ja mitmekülgsete oskuste väärtustamisele."

Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann koos pojaga Foto: SIXTINA

"Võitjate hulgas on palju neid, kes ühel või teisel viisil on Eestis ka hiljem tuntust ja kuulsust saavutanud. Missis Estonia võitjate hulgas on praeguseks arste, juriste, poliitikuid, artiste, baleriine, õpetajaid, telesaadete tegijaid jne. Missis Estonia ei ole ainult ühe kauni naise valimine, vaid näidata tuleb erinevaid oskusi nagu naiselikkus ja ilu; abikaasa ja ema; ärinaine; talent, oskused, hobid. Žürii hindab nendele kriteeriumitele lisaks veel esinemisjulgust, vestlusoskust ja palju muudki."

"Võistluse käigus ei tunneta me mingit omavahelist konkurentsi, vaid pigem vastupidiselt, kasvame kokku nagu üheks suureks sõbralikuks perekonnaks. Treeningud, pildistamised, toredad koosviibimised korraldajate, sponsorite ja žüriiga jätavad alatiseks südamesse ilusa mälestuse. Mitu võistluse sponsorit valis mind aga terveks järgnevaks aastaks nende toodete reklaaminäoks ja seega on nüüd fotomodelli ja reklaamitööd päris tihedalt olnud."

"Missis Estonia võistluse võit andis mulle juba edasi õiguse minna Eestit esindama Mrs. Globe iludusvõistlusele Hiinasse. Minu esinemisest talendivoorus kirjutasid paljud Hiina ajalehed ja mulle omistati kogu võistluse auväärne tiitel Mrs. Celebrity Of The Year . Aga juba kuu aja pärast aga sõidan esindama Eestit Mrs. Worldwid“ võistlusele Singapuri, mille eelmisel aastal võitis teine eestlanna, imekaunis Triinu Akimseu, kellega koos Missis Estonia 2017 tiitlile võistlesime. Saime headeks sõbrannadeks ja sellel aastal tuleb ta mulle Singapuri ka pöialt hoidma."

Mrs. WorldwideTriinu Akimseu                         Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann Foto: SIXTINA

"Triinu on kohe ise saamas emaks ja see on tema ilu veelgi suurendanud. Eelmisel aastal avaldati ka Triinu Akimseuga peale Mrs. Worldwide 2017 võitu artikkel ajakirjas „World Class Beauty Queens Magazine“, kus ta valiti septembrikuu kaanestaariks.

"Praegu on aga juba avatud kandidaatide vastuvõtt Tiina Jantsoni korraldatavaks Missis Estonia 2018 võistluseks. Soovitan väga ennast proovile panna naistel, kellel südames on printsessiks saamise unistus juba aastaid olemas olnud. Minu sõnum teile on, et peab elama praeguses hetkes ja kasutama ära kõiki võimalusi, mis huvitavad tunduvad. Kui sa aga tahad saavutada midagi suurt, siis selleks peab ka palju tööd tegema iseendaga. Naeratage alati teistele, siis elu naeratab ka sulle tagasi! Naeratus on kõige ilusam kurv naiselikul kehal. Minu tähtsaim sõnum kõigile naistele ja emadele on – meie käes on võim muuta maailma ilusamaks, helgemaks ja paremaks. Kasutagem seda jõudu üheskoos targalt!“