Juhan PaadamFoto: Stanislav Moškov
Üritused
8. mai 2018, 10:43

Vaata, keda saadaks Juhan Paadam Eurovisioni finaali! (3)

Pikaaegne eurolaulu peaprodutsent Juhan Paadam töötas läbi kõik sel nädalal Portugalis üles astuvate riikide laulud ning valis välja tõenäolisemad Eurovisioni finaalipääsejad.Paadami sõnul on 43 riigi esindused kogunenud Portugali, et valida 2018. aasta Euroopa laul. “Lootused on kõrged ning on selge, et Eestit peetakse selles igakevadises kirgede tormis üheks favoriidiks,” märkis Paadam.“Me teame, et edu Eurovisioni lauluvõistlusel saavutab number, mis eristub, jääb meelde, mahub vaatajate ja ekspertide meeltesse ning südametesse. Kõigi vajalike tingimuste tervikuks sulandumise korral sünnib vaatajaid ja tegijaid rõõmustav tulemus,” selgitas Paadam, kes valis sisetunde järgi välja viis potentsiaalseimat edasipääsejat: Iisrael, Bulgaaria, Tšehhi, Kreeka ja loomulikult Eesti. “Pakutud valikusse võivad aga sekkuda ka Belgia, Küpros, Austria ja nii mõnigi teine osavõtja. Mul on kombeks öelda, et Eurovisioni päikese all on kõik võimalik,” ütles Paadam.“Teisest poolfinaalist

Paadam meenutab Eesti võimalustele mõeldes, et Eurovisionil on kindel see, et miski pole kindel. “Tulemuse otsustab suuresti esitus laval ja ekraanil, siin ja praegu.”

Ka Eesti ennustusportaali OlyBeti koefitsientide järgi on tänases poolfinaalis Eesti laul viie kindla soosiku hulgas koos Iisraeli, Küprose, Tšehhi ja Bulgaariaga.