RihannaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. mai 2018, 09:51

Rihanna ilmus moegalale paavstina, Jared Leto Kristusena (7)

Eile oli maikuu esimene esmaspäev - just siis toimub igal aastal moemaailma tippsündmus, New Yorgi Metropolitani muuseumi kostüümiinstituudi gala Met Gala. Tänavu oli teemaks katoliiklus.

Rihanna ilmus moepeole, millega tähistati näitust "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination", röögatult sirava paavstimitraga, Vanity Fairi teatel oli see hunnitu peaehe pärit Maison Margiela moemajast. Rihanna oli koos Ameerika Vogue'i peatoimetaja Anna Wintouri, Donatella Versace ja Amal Clooneyga tänavuse gala peakorraldaja.

Fännid läksid Rihanna kostüümi peale päris pöördesse ning kuulutasid ta oma paavstiks. "Ma usun nüüd Jumalat," kirjutas üks kommentaator Twitteris. "Tema nimi on Rihanna."

Met Gala stiilseima mehe auhinna ebaametlik laureaat on Daily Mail teatel näitleja ja rokkar Jared Leto, kes ilmus galale Jeesusena. Nii Jaredi kui ka lauljanna Lana Del Ray ebamaised rõivad olid pärit Gucci moemajast. "Jeesus on surnuist üles tõusnud ja te ei suuda mind ümber veenda," õhkas üks fänn sotsiaalmeedias.