Eesti delegatsioon ja Will FerrellFoto: Mart Normet
Üritused
7. mai 2018, 22:44

FOTO | Eesti eurodelegatsioon kohtus Lissabonis kuulsa näitleja Will Ferrelliga, kes on suur Eurovisioni fänn (17)

Eurovisionil liigub ringi ka üks maailmakuulus näitleja, kuid keegi ei tea täpselt, miks ta seal on. Nimelt on võistluspaigas korduvalt liikumas nähtud näitlejat ja koomikut Will Ferrelli. 

Ka Eesti delegatsioonil õnnestus meest pühapäevaõhtusel sinisel vaibal oma silmaga näha. "Leppisin Will Ferrelliga ühe asja kokku. Pärast ütlen," kirjutas Mart Normet oma Facebooki lehele postitatud pildi juurde. Menu kirjutab, et "Ringvaatele" intervjuu andmisest Ferrell keeldus. 

Eesti delegatsioon ja Will Ferrell Foto: Mart Normet

Rootsi esindaja Benjamin Ingrosso kohtas Ferrelli lava taga. "Läksin otse tema juurde ja ütlesin, et ma olen suur fänn. Kõige esimesena ütlesin, et ma olen rootslane, et tal tekiks äratundmine," rääkis Benjamin Aftonbladetile. Will Ferrelli naine on rootslanna. "Rääkisime seal natuke juttu ja ta ütles, et tuleb ja vaatab mind laval," rääkis Benjamin ja nii oligi. Ferrell vaatas esireast tervet tema esinemist. "Ta ütles, et mu esitus nägi lõbus välja ning talle meeldis minu muusikavideo," rääkis Benjamin Aftonbladetile. 

Muidugi palus Benjamin ka, kas ta võib Williga pilti teha ning mees vastas selle peale, et oleks sedasama küsinud. 

On teada, et Ferrell on suur Eurovisioni fänn ning on võistlust ka varem vaatamas käinud - näiteks 2014. aastal Kopenhaagenis. 

Prantsuse veebilehele 20minutes.fr antud intervjuus tunnistas mees, et temast sai fänn 20 aastat tagasi. "Mu naine on rootslane ja ja käisime Rootsis tema nõol külas, kes ütles ühel õhtul, et vaatame nüüd Eurovisioni. Mul polnud aimugi, mis see on. Siis peeti võistlus Jeruusalemmas ja Rootsit laulja Charlotte Nilsson võitis. Sellest ajast olen ma seda võistlust vaadanud. Minu arvates on see huvitav, tihti ekstsentriline ja originaalne."