Tallinnas Nautica keskuses toimus ERKI Moeshow 2018 modellide casting.Foto: Kaido Kabral ja Kretel Kuusk
Ilu ja mood
8. mai 2018, 08:42

PILDID | Nädalavahetusel toimus meeleolukas ERKI Moeshow 2018 modellide casting

Laupäeval toimus Tallinnas Nautica keskuses ERKI Moeshow 2018 modellide casting. Kohale tulnud julgete seast valivad disainerid nüüd välja need, kes pääsevad sel aastal legendaarse moeshow lavale. Vaata galeriist, kes olid kohal ja mis casting'ul toimus!

Päeva koordineerinud ERKI moeetenduse korraldusmeeskonna liikme Kadri Vahari sõnul oli casting alates esimestest minutitest tihedalt tegemist täis.

“Päeva jooksul käis meie juurest läbi umbes 100 kandidaati. Mõned neist ei tulnudki otseselt casting'ust osa võtma, vaid olid spontaansed, panid end kirja ja osalesid.” Vahar tõi välja, et standardid modellide osas on muutunud: “Otsitakse erinevat tüüpi inimesi, et oleks huvitavam ja usun, et nii mõnigi kandidaat, kes end nalja pärast kirja pani, üllatub, kui disainer nendega ühendust võtab ja enda tiimi kutsub.”

Casting'ul osalenud Stina-Eliza Sild ütles, et Eesti suurima moeetenduse ERKI lavale pääsemine oleks kindlasti tema elu üks meeldejäävamaid sündmusi: “Olen ERKI sõud jälginud juba pikka aega ja sellist võimalust oodanud. Täna olin juba varakult siin olemas.” Neiu on ka varem modellindusega tegelenud: “Facebookis on sellised grupid, kus otsitakse inimesi pildistamistele ja moe-show’dele, sealt sain oma esimesed kogemused. Teen seda kõike küll rohkem enda lõbuks.”

Modelliotsingul osales ka R2 hommikuprogrammi juht Jakob Rosin, kel on nägemispuue. "Hakkama sai Jakob minu arvates suurepäraselt, kuid püünele pääsemine jääb ERKI disainerite otsustada, mis peaks selguma selle nädala lõpuks," ütles üks ERKI Moeshow korraldajatest Marion Leetmaa. 

ERKI Moeshow leiab tänavu aset 26. mail ning lavale on astumas 21. noore moelooja kollektsioonid nii Eestist kui välismaalt. Käesoleval aastal puudutab moesündmus sotsiaalselt olulist teemat, juhtides inimeste tähelepanu privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas. Selleaastane ERKI Moeshow ametlik suurtoetaja on Nautica keskus.

Vaata pilte toimunust!

Tallinnas Nautica keskuses toimus ERKI Moeshow 2018 modellide casting, milles osales ka nägemispuudega R2 hommikuprogrammi juht Jakob Rosin Foto: Kaido Kabral