"Kuuuurija"Foto: Kaader saatest
Tele
7. mai 2018, 15:44

VIDEO | „Kuuuurija“ toob ekraanile haigla ja patsiendi kohtuloo (5)

Skandaalne Katrin Lusti autorisaade „Kuuuurija“ toob täna õhtul ekraanile õõvastava loo. Ühes Lõuna-Eesti haiglas tehtud operatsioon lõppes noorele naisele katastroofiga. Kannatanu arvates on tegemist ilmselge raviveaga, mille tõestuseks on hiiglaslik arm kõhul, kuid haigla ei ole nõus oma viga tunnistama. Jahmatavalt otsekohene patsiendi ja haigla kohtulugu avaneb „Kuuuurijas“ juba täna õhtul.

„Tänases saates räägime ühe Lõuna-Eesti naisega, kes läks haiglasse tegema üht üsna lihtsat protseduuri, kuid mille tulemusel on tal täna kõhu peal 18-sentimeetrine arm ja jätkuvad tervisehädad. Mis saab siis, kui haigla ja arst on teinud ravivea ja kes kaitseb Eestis patsienti, kes läbi selle ravivea on kannatanud?“ küsib Lust.

„Paar nädalat tagasi helistas mulle härrasmees ja ütles, et üks Lõuna-Eesti haigla oli rikkunud tema kalli abikaasa tervise ja elu. Mehe sõnul lihtsalt peab see lugu avalikuks saama ja seda selleks, et eestlased näeksid, kui raske on Eestis patsiendil minna haigla vastu oma õigusi kaitsma,“ sõnab saatejuht.

Saate teises pooles räägib „Kuuuurija“ ühe Tõstamaa autovargaga, kes tuli saatesse abi paluma. Nimelt on tema mure selles, et mees, kellelt ta auto varastas, oli hakanud autovarast kiusama ja nüüd on saanud hoopis temast ohver.

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3s!