Tele

VIDEO | „Kuuuurija“ toob ekraanile haigla ja patsiendi kohtuloo (5)

LISA KOMMENTAAR

pettunud televaataja8. mai 2018, 11:00
kas keegi üldse sellesse loose ka süvenes. Üks beib näeb kõhul rasva, ometi arst ütles, et oled liiga kõhn, mis tähendavad tervisehädad, kui sa ise pole arst ja arstid ei ole suvatsenud patsienti teavitada, kuidas üks häda võib mõjutada protseduuri. Hullem lugu on asja juures see, et haigla kulutab advokaatidele MEIE, MAKSUMAKSJA raha +15 000€, selle asemel, et maksta alguses see 1000€ ära ja korras. Sellepeale ei mõtle keegi, Naine näeb kõhurasva ja Radist on antenni eelmise aasta leheprahi alt välja tõmband ning näeb pestud juukseid, see on ülim!
naine7. mai 2018, 20:37
Nii, asi on selline ilmselt, et küsimused tekivad. Kas naine oli teadlik neist mitmest tervisehädast, mis tal olid, mis tekitasid riski antud vahendi paigaldamise suhtes. Kas ta teadis sellest riskist, kas arstid ütlesid talle. Kui teadis, aga ikkagi tahtis seda emakasisest vahendit, nüüd aga tahab raha armide jaoks. See arm jääb ajaga väiksemaks ja näha on kõhukesel on ka rasva, siis võiks proovida rasva vähendada võimlemisega kui organism lubab. Iseasi kui ta ei teadnud enda tervise probleemidest (väheusutav) , et mis võib kõik tekkida, kui paigaldatakse selline vidin emaksse.
radist7. mai 2018, 20:03
Skandaal on õhus: Lust on juukseid pesnud. Esimest korda sel aastal.
????7. mai 2018, 19:32
Andres7. mai 2018, 17:53
"Autoomanik oli hakanud autovarast kiusama ja nüüd on saanud hoopis temast ohver." Mina ka, tõsise professionaalina, ei lepiks nii alaväärselt madala palgaga. Järjekordne palgalõhe musternäidis.