George Michael 2011. aastal.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. mai 2018, 14:30

Sõber: George Michaeli võis tappa heroiiniasendaja

Lapsepõlvesõbra väitel anti George Michaelile enne surma heroiini asendamiseks metadooni. Ta usub, et just see võis 53aastasele poptähele saatuslikuks saada.

Andros Georgiou (55) kasvas George'iga poisipõlves koos üles ning nad olid nii lähedased, et nimetasid teineteist nõbudeks.

Androse väitel andis keegi tuttav 2016. aasta detsembris lauljale kaks päeva enne tolle surma metadooni, sest George vajanud midagi närvide rahustamiseks. Kuid laulja olevat nõudnud tablette juurde ning need olevat jõulukingiks maskeerituna taksoga tema koju toimetatud.

Andros kinnitab The Sun on Sunday intervjuus, et George oli enne surma taas sattunud sõltuvusse kangetest narkootikumidest. Superstaari lemmik olnud kräkk-kokaiin. Metadooni polevat George kordagi varem pruukinud.

"See isik on üks endine narkomaan. Tema rääkis George'ile nendest tablettidest ja ütles, et need rahustasid ta kohe maha. See oli 23. detsembril," rääkis Andros, kelle sõnul pruukis George ka alkoholi ja antidepressante. 25. detsembri hommikul leiti laulja surnuna.

"See isik ise rääkis mulle seda [metadooniga varustamist]," kinnitab Andros. "Ta muretseb juhtunu pärast väga ja kardab, et talle jõutakse jälile."

Daily Maili teatel uuris koroner küll George Michaeli surma, kuid toksikoloogilist ekspertiisi ei avalikustatud.  Koroneri kinnitusel olid artisti surma põhjusteks  dilatatiivne kardiomüopaatia (raske südamepuudulikkus vasaku vatsakese ulatusliku laienemise tagajärjel), südamelihasepõletik ja maksa rasvumine.