DJ Khaled koos abikaasa ja pojaga.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. mai 2018, 11:45

DJ Khaled keeldub oma naisele suuseksi tegemast, fännid on marus! (3)

Nii fänne kui ka superstaare on ärritanud DJ Khaledi intervjuu, kus ta kinnitab, et ta ei teeks oma naisele eales suuseksi. Oma abikaasalt ootab ta seda siiski. "Mina olen boss, mina olen kuningas. Mina olen meie majas kuningas."

42aastane DJ Khaled, kes on abikaasa Nicole Tuckiga koos olnud juba 11 aastat, väljendas kolme aasta taguses raadiointervjuus veendumust, et mees on kuningas ja naine peab teda ülistama.

"On teatud asju, mida ma lihtsalt ei tee ... Ma usun, et naine peaks meest kiitma," ütleb nüüdseks poolteiseaastase poja Asahdi isa äsja avalikkuse ette jõudnud intervjuus. DJ Khaled toonitab, et temagi kiidab oma naist. "Aga minu kiitus on stiilis: kuidas õhtusöök oli? Sulle meeldib see maja, kus sa elad? Sulle meeldivad kõik need riided, mis sa saad?"

Kui naisintervjueerija uuris, kas see tähendab, et Khaled ei tee oma naisele minetti, vastas too: "Eih, mitte kunagi. Ei, seda ma ei suuda. Seda ma ei tee."

Mis saaks siis, kui Nicole keelduks oma mehele suuseksi tegemast? "Ei, nii ei saa, sest tuleb aru saada: mina olen boss, mina olen kuningas. Mina olen meie majas kuningas. Meeste jaoks on teised reeglid. Meie oleme kuningad. On asju, mida kõik teha ei taha, aga mis tuleb ära teha."

Twitteris on DJ Khaledi sõnade kohta arvamust avaldanud nii teised staarid kui ka fännid. Koguni Dwayne "The Rock" Johnson säutsus: "Khm ... *köhatab* mehena tunnen suurt uhkust selle üle, et mul on käpas KÕIK tehnikad."

Biseksuaalne näitlejanna Evan Rachel Wood ("Westworld"): "Sa jääd tõsiselt paljustki ilma, mees. Võta kuulda inimest, kel on uhkust ja kes tunneb naistele naudingu valmistamisest täiega mõnu. Saa suureks."