Krimiseriaal "Lõks" 3. osaFoto: TV3
Tele
7. mai 2018, 10:57

Keili Sükijainen teeb näitlejadebüüdi krimiseriaalis „Lõks“ (1)

Seekordses „Lõksu“ osas näeb paljude teiste tuntud näitlejate kõrval kriminaalse paarina tegutsemas TV3 uudisteankrut Keili Sükijainenit. 
Foto: TV3

Keili, kelle jaoks „Lõks“ oli tema enda sõnul esimene näitlejarolli katsetus, astub üles mitte just kõige positiivsema ärinaise ja emana. Tegelasena, kelle peas küpsevad üsna sünged ja ebameeldivad mõtted. Uurijatel tuleb lahendada kaks mõrva, mis esmapilgul üsna ebaloogilise kokkujuhtumisena näivad.

 

Tänases osas kohtub Alex uue politseiülema Leevikesega ning ootamatu kohtumine osutub üsna ehmatavaks. Alex ei tea enam keda usaldada, keda mitte. Ärimees leiab oma maja trepilt koju tulles selga tulistatud mehe elutu keha. Mõrvarühm teeb kindlaks, et tegemist on elukutselise vargaga. Kahtlus langeb esialgu ärimehele, ent miskit ei klapi. Uurimise käigus hakkab tunduma, et lasud olid mõeldud hoopis kellelegi teisele. Ent miks ja kelle saadetud olid need kuulid?

 

Lugu hakkab tasapisi hargnema, segased kahtlused selginema. Kui kriminalistikalabor uudset meetodit kasutades õrna jälje kindlaks teeb, on asi selge ja valgusvihku satub seni varjus olnud tegelik süüdlane.