Carlos UkaredaFoto: Robin Roots
Üritused
6. mai 2018, 23:43

Superstaarisaate viies väljalangeja Carlos Ukareda: ootan huviga, mis juhtuma hakkab (4)

Pühapäeva õhtul eetris olnud „Eesti otsib superstaari” finaalsaade jäi sel korral viimaseks Carlos Ukaredale.

Bigbändi voorus esitas Carlos Stevie Wonderi loo „Superstition”. Noormees sõnab, et tuli pühapäeval stuudiosse väga hea tundega, sest valis esitamiseks ühe enda lemmiklugudest. „Tänu laulule „Superstition” sain kindlasti ühe oma eluunistuse täidetud,” on ta oma otsusega rahul.

Mihkel Raud kommenteeris Carlose esitust tögades, alustades sõnadega „Pean väga kiitma, mul ei tulnud sinus pettuda,” lisades siis, et rääkis hoopis saksofonistist Raivo Tafenaust. „Kui on millegi üle vinguda, siis see noormees, kelle te laulma kutsusite, aga lõppkokkuvõttes oli meeleolukas avapauk,” lõpetas Raud siiski positiivse noodiga.

Ines sõnas, et oli natukene hirmul, sest tegu on vägeva lauluga. „Kuna eelmine nädal ei läinud sul väga hästi, siis täna oli väga hea. Falsetinoodid väga hästi välja ei tulnud, aga vähemalt sa proovisid. Sul on hea energia, tuju on õige, täna on kõik kena,” jäi ka lauljatar Carlose esitusega rahule.

Kiidusõnadega ei olnud kitsi ka Koit Toome. „Sulle sobib see stiil. Sa said välja lasta, kuidas sina muusikat tunned ja tajud. Jumal, 17-aastase poisina teles sellise bigbändi saatel laulda on kogemus kogu eluks. Sinu hääl on võib-olla natukene nõrk, aga kõik oli üldiselt veenev.”

Saates ütles Carlos, et kui tegemist on nii suure projektiga nagu superstaarisaade, on sellest nii palju õppida, mida ta ka juba teinud on. "Arvan, et see üritus on kõigi meie arengule väga hästi mõjunud." Ta lisas, et peaks enda puhul rohkem tähelepanu lavalisele liikumisele pöörama.

Ukareda sõnab, et jäi ise oma esitusega rahule. „Muidugi meeldis mulle rohkem teine esitus, mille tegin siis, kui olin juba välja langenud,” lausub ta. Kuna tegu oli tema viimase etteastega saates, andis ta endast maksimumi.

„Arvan, et televaatajad ei hääletanud selle tõttu, et valisin endale jälle loo, mis ei olnud mulle nii jõukohane. Järelikult jäi minu esitus keskpäraseks,” mõtiskleb noormees, miks just tema viiendast finaalsaatest välja langes. Kuna konkurents aina suureneb, tuleb igal nädalal anda endast kõik, et teiste seast silma paista.

Ukareda jääb mõttesse, kui peab ütlema, mida ta saatest kõige rohkem mäletama jääb. „Kõige rohkem jään ma siit saatest mäletama ilmselt sõpru, kelle ma omale saanud olen.” Lisaks sellele on ta saanud suurepärase esinemiskogemuse, lavanärvi ja muidugi võimaluse oma lauluoskust veelgi paremaks lihvida.

Carlos lubab, et nukrutsema ta ei jää ning kuuleme temast peagi veel. „Edasi tahan hakata lugusid kirjutama ning palju esinemas käia. Kindlasti tuleb nüüd palju pakkumisi, millele ma olen avatud. Ootan huviga, mis juhtuma hakkab,” on noormees pärast staarisaatest väljalangemist siiski positiivne.

„Pöialt hoian kõigile, aga eriti Jaagupile, sest ta oli mu toakaaslane. Kuid muidu ikka kõigile,” rõhutab ta, et võitu väärivad kõik järelejäänud viis finalisti võrdselt.