Elina Nechayeva Eurovisioni avatseremoonia sinisel vaibalVideo: Keit Paju
Üritused
6. mai 2018, 22:34

ÕL VIDEO JA SUUR GALERII | Elina Nechayeva Eurovisioni sinisel vaibal: kõige naljakam küsimus oli, et kes on mu lemmik animetegelane (49)

„Tunne on fabulous!“ teatas Elina Nechayeva Eurovisioni avatseremooniale eelnenud sinisel vaibal Eesti ajakirjanikule ja naeris, et eks Portugalis olles hakkavad keeled juba vaikselt sassi minema. „Suurepärane, ilm on fantastiline,“ kirjeldas Elina oma tundeid.

Elina paljastas, et kõige naljakam ja originaalsem küsimus, mis temalt seni Eurovisioni jooksul küsitud on see, kui uuriti, kes on tema lemmik animetegelena. „Selleks on Totoro ja paluti, et ütleksin mõne tema repliigi. Aga ta ei räägi, seega ma tegin siis tema häält järele,“ paljastas Elina. Nechayeva lemmikküsimused olid aga seotud ooperiga. „Mul paluti laulda aariat Puccini ooperist „La bohéme" ning selle üle olin ma väga õnnelik,“ sõnas Elina. Õnneks liiga palju tal laulda ei palutud ja nii pole ta end ülelaulmisega ära kurnanud.

Kui Elinalt aga uuriti, millise kohaga Eurovisionil ta rahul oleks, vastas naine, et oleks väga õnnelik, kui ta saaks finaali. „Ja kui finaalis saaks ka esikümnesse, oleksin ma taevani õnnelik.“

Vaata videost, kuidas sündis Elina imekaunis kleit ning mis sellele kirjutatud on.