Getter JaaniFoto: Alar Truu
Saund
6. mai 2018, 11:33

VIDEO | Getter Jaani: on olnud palju päevi, kus ma näen uudist ja lihtsalt nutan (12)

Täna hommikul oli saates "Hommik Anuga" külas Getter Jaani, kes rääkis oma uuest bändist, fännidest ning rasketest hetkedest.

Getteril on pärast seitset aastat lõpuks oma bänd. "Ju olen varem liiga vaikselt unistanud. Ühel hetkel hakkasin valjemalt unistama ja siis hakkasid mäed liikuma," sõnab Jaani, miks ta juba varem bändiga koos tegutsenud ei ole.

Järgmisel nädalal toimub Eurovision, kus ka Getter käinud on. "Kõige suurem kingitus on, et saad esineda suurel laval, näidata ennast praktiliselt kogu maailmale, anda endast parim ja nautida seda hetke. Mina nautisin igat hetke, isegi kui ma laval ei olnud, oli iga hetk kuidagi nii tore."

Jaani ütleb, et praegu on hetk, kus ta katsetab erinevaid stiile, kuidas ta võiks ise välja näha ning milline võiks lava olla. "Mõtlen ise rohkem kaasa, mis mulle meeldib ja mis mitte."

Getter räägib, et edukust saab mõõta fännide näol. Tema jaoks on tavaline, et pärast 45-minutilist kontserti jagab ta kaks kuni kolm tundi autogramme.

"On ette tulnud selliseid hetki, kus ma olen toidupoes laupäeva või pühapäeva hommikul ja mõtlen, et panen ruttu jope selga ja mütsi pähe, seljakoti selga ja lähen poodi. Ja siis minu pisikene fänn näeb mind ja tahab minuga pilti teha. Ma alati võtan selle hetke ja mõtlen, kuidas ma peaks seda tegema, ma ei saa ju ära öelda," räägib Getter, et sooviks ka oma iidolilt samasugust käitumist.

Jaani ütleb, et tal on olnud väga palju päevi, kus ta näeb enda kohta mõnda uudist, mille peale puhkeb nutma ja ei julge terve päev toast välja tulla. "On kirjutatud nii eraelust, esinemisest, minu välimusest ning muidugi järgnevad sinna kommentaarid. Sõnadel on suur võim ja jõud, et haiget teha."