Colin Firth koos abikaasa Livia Giuggioliga.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
6. mai 2018, 12:00

Colin Firthi abikaasa eksarmukesele esitati süüdistus tagakiusamises

Itaalia ajakirjanikule, kellel oli mõni aasta tagasi armusuhe Colin Firthi abikaasa Liviaga, esitati The Timesi teatel ametlik süüdistus naise jälitamises ja ähvardamises.

Siiski pole veel selge, kas kohtunik juhtumit menetlusse võtab.

Märtsis teatasid "Bridget Jonesi päeviku" ja arvukate teiste kassatükkide täht Firth ja tema itaallannast abikaasa Livia Giuggioli, et nende abielu oli vahepeal karile jooksnud. Selle aja vältel, 2015-2016, oli naisel olnud armusuhe oma lapsepõlvesõbra Marco Brancacciaga.

Kui kaht poega kasvatavad Firthid oma abielu jälle joonde said, olevat Brancaccia hakanud Liviat taga kiusama ja ähvardama. 

Itaallane eitab süüdistust. "Meil oli romantiline suhe, Livia tahtis minu pärast Colinit maha jätta," väitis ta The Timesile. "Minu nõndanimetatud jälitamine seisnes kahes WhatsAppi sõnumis, kui Livia oli 2016. aasta juunis meie suhte lõpetanud, ja e-kirjas. Kirjutasin Colinile minu ja Livia suhtest ning kahetsen nüüd seda kirja."

Brancaccia väidab, et Livia kaebas tema peale, kuna kartis, et ta avalikustab üksikasju selle kohta, mida naine oli talle oma abielust ja tööst rääkinud.