Meghan Markle tulevase abikaasa prints HarrygaFoto: AFP/Scanpix
Maailm
4. mai 2018, 19:48

Noorpaar ei unusta ka Diana sugulasi

Meghan Markle'i isa viib tütre altari ette (6)

Kui äsja levitas Meghan Markle'i poolvend Thomas Markle juunior kuulujuttu, et tema ja prints Harry tulevase abikaasa ühine isa pole kuninglikku pulma kutsutud, siis nüüd on teada, et Thomas Markle mitte ainult ei tule pulma, vaid saadab oma tütre altari ette.

BBC kirjutab, et Thomas Markle, kes on Meghani emast juba 1988. aastast lahus, pole oma peatse väimehega veel kohtunudki. Markle saabub Suurbritanniasse järgmisel nädalal ning temaga on kohtumised planeerinud kuninganna Elizabeth ja prints Philip, prints Charles ja hertsoginna Camilla ning prints William ja hertsoginna Katherine. Kohtumistel osaleb ka Meghani ema Doria Ragland. Tema on väimeest mitu korda näinud, Thomas Markle'ile saab kohtumine olema esmakordne.

Thomas Markle viib oma tütre altari ette. Meghanil ei ole peapruutneitsit (ingl. k maid of honour, traditsiooniliselt pruudi kõige lähedasem sõbranna, kellel on teiste pruutneitsidega võrreldes rohkem ülesandeid), tema esindaja sõnul on Meghanil mitu väga lähedast südamesõbrannat ning Meghan ei soovinud nende vahel valima hakata. Kõik pulmas osalevad pruutneitsid, lilleneiud ja peiupoisid on väikesed lapsed.

Pulma sõidab Meghan koos emaga. Prints Harry saabub koos oma isamehe, vend Williamiga, eraldi autos. Williami äsjasündinud poeg Louis'd pulma kaasa ei võeta, selleks on väikemees veel liiga pisike.

Et mitte unustada prints Harry ema Dianat, osaleb tseremoonial ühe piiblilõigu lugemisel Diana õde leedi Jane Fellowes.