Müstika
4. mai 2018, 17:05

VIDEO | Teismeline on traumeeritud, sest saab taskuraha vaid 1000 dollarit kuus: elan nagu maakas! (89)

Bevery Hillsist pärit 15aastane neiu on enda sõnul traumeeritud, sest ema otsustas talle anda vaid tuhat dollarit taskuraha kuus.

Nicolette, kes nimetab end uhkusega hellitatud jõmpsikaks, jumaldab disainerrõivaid ja Rodeo Drive'il šoppamist. Neiu ema Nina mõistis aga ühel hetkel, et laristamine on läinud ülekäte - Nicolette kulutas mõnikord lausa 10 000 dollarit kuus! - ning määras tütre eelarveks "vaid" tuhat dollarit kuus.

Nicolette pöördus Dr. Phili saatesse, sest ema otsus traumeeris teda ja ta on veendunud, et tal on õigus luksuslikule elule. Sest kuidas peab hakkama saama üks 15aastane neiu, kes varem sai vähemalt 5000 dollarit kuus?

"Mu ema kasvatas mind selliselt, et ma sain kõik, mida iganes tahtsin. Ja see peab niimoodi jätkuma. Ma ei oska muud moodi elada," teatas Nicolette. Neiu arvates peaks tema igakuine taskuraha olema vähemalt 2500 dollarit, et tema peamised kulutused kaetud oleks.

Nicolette rääkis saates, et tal on elu aeg olnud oma autojuht, lapsehoidja, eratreenerid ning kõik, mida on võimalik osta.

"Ma tunnen end nagu maakas. Ma ei suuda enam niimoodi elada. Mul on pidevalt raha otsas!" ahastas Nicolette, et nüüd ei saa ta enam kingi ja riideid osta.

Nicolette'i ema Nina tunnistas, et ta on tütre ära hellitanud, näiteks on neiul väga noorest east olnud limiitideta krediitkaardid.

Nina, kes on üksikema, arvas, et ilmselt soovis ta tütrele rahaliselt kompenseerida seda, et ta töötab kuus päeva nädalas ja tal on lapse jaoks vähe aega. Dr Phil soovitas Ninal tütrele jagada rohkem armastust kui raha.

Ema ja Dr Phil otsustasid, et neiu peab tööle minema - mitte mingile mugavale lapsehoidjakohale, vaid pärismaailma. Nicolette lõi lahti jonnijoru: "Ma ei taha tööle minna! Töötamine on nii raske!"