Carmen Pritson Tamme Foto: Daisy Lappard
Inimesed
4. mai 2018, 16:48

Carmen Pritson-Tamme palub abi: aidake mul langetada otsus, kas peaksin naasma tagasi teleekraanile (92)

"Ma arvasin, et minu töö televisioonis on lõppenud. Kahjuks või õnneks pakuti võimalust ehk jätkata saatega," kirjutab endine sotisaalsaadete toimetaja ja saatejuht Carmen Pritson-Tamme enda Facebook´i leheküljel.

""Oled jätnud jälje." Minu jaoks on väga oluline, et see saade kellelegi ka korda läheb, sest vaid kuulsusejanust ei tee ma juba ammu oma tööd. Olen selleks vist juba kas siis liiga küps või ma loodan, et piisavalt tark.

Minu küsimus sulle sõber on lihtne. Kas see saade on meile-eestlastele vajalik? Kas põhjus uuesti see teekond ette võtta on sinu arvates piisav? Ma ei küsi seda niisama. Kuna minu elu on võtnud uue suuna, siis põhjus tagasi pöördumiseks peab hetkel olema mulle vägagi kindel. Aidake mul langetada otsus."

 

Sotsiaalsaadete "Oled jätnud jälje", ja "C-Komando" endine saatejuht rääkis kevade alguses Õhtulehe antud intervjuus, on sukeldunud tõsisemalt psühholoogia mitmekesisesse maailma, alustades strateegilise sekkumise psühholoogia õpinguid. Hiljuti avas Carmen Pritson-Tamme keskuse "Lavendlisaal", kuhu ootab inimesi nõustamisele.

Carmen jäi lisakommentaaride saamiseks Õhtulehele tabamatuks.