„Viies Stuudio naaseb Linnuteele“ avaüritusFoto: Marek Metslaid
Inimesed
4. mai 2018, 11:03

FOTOD | Legendaarsele Viiendale Stuudiole pühendatud üritustesarja avapidu külastas kohaliku telemaastiku koorekiht (3)

Eile, 3. mail alustas Hilton Tallinn Park hotelli Linnutee baaris uus üritustesari „Viies Stuudio naaseb Linnuteele“. See on inspireeritud kunagisest Kungla hotellis asunud legendaarsest Eesti Televisiooni ja Raadio ajakirjanike kohtumispaigast nimega Viies Stuudio. Üritust külastasid ka mitmed praegused ja endised tele- ja raadioinimesed nagu Hugo Hiibus, Vahur Kersna, Eve Kivi, Norma Jõekalda, Riina Rõõmus, Karmel Killandi ja teised.

„Üritustesari on austusavaldus kunagisele populaarsele Eesti Televisiooni ja Raadio ajakirjanike kohtumispaigale, mis asus täpselt siin, kus on praegune Hilton Tallinn Park. Otsustasime kunagised traditsioonid ellu äratada. Loodame, et üritustega kanname killukest ajalugu lähemale ka nooremale generatsioonile, kes võib olla Kungla hotelligi oma noore ea tõttu ei mäleta,“ ütles Hilton Tallinn Parki tegevjuht Daniel Habersatter. 

Habersatter lisas, et Eestis on veel vähelevinud nn afterwork- stiilis üritused, kus sõbrad ja töökaaslased kohtuvad pärast tööpäeva kohvikus või baaris, et omavahel suhelda ja muljeid vahetada. „Maailmas on see väga populaarne, et pärast tööpäeva lõppu kohtutakse väljaspool kontoriruume, Eestis on see trend veel tagasihoidlik. Töönädal on tempokas ja kohtumised jäävad nädalavahetusse.“ Habersatteri sõnul oli tollane Viies Stuudio Kungla hotellis aga heaks eeskujuks. „Loodan, et traditsiooni taaselustamine inspireerib inimesi pärast tööd päeva jätkama hea muusika ja seltskonna saatel.“

„Viies Stuudio naaseb Linnuteele“ toimub neljapäeviti kl 17-21 Hilton Tallinn Park hotelli fuajees Linnutee baaris. Üritus on kõigile tasuta. Head muusikat mängib DJ. 

Viies Stuudio oli 1950-1960ndatel Eesti Televisiooni ja Raadio ajakirjanike kohtumispaik tollases Kungla hotellis, kus näiteks Valdo Pant ja teiste armastatud telestaarid pärast tööpäevi aega veetsid. Sealt on alguse saanud mitmed tuntud tele- ja raadiosaated