Johnny DeppFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. mai 2018, 14:46

Johnny Deppi ihukaitsjad: pidime tema näolt uimastijälgi pühkima! (1)

Johnny Deppi endised turvamehed on oma staarbossi kohtusse kaevanud, nõudes temalt maksmata palka ja ületöötasu. 

Eugene Arreola ja Miguel Sanchez väidavad New York Posti teatel oma hagis, et Depp kasutas neid tegelikult ka enda ja oma pere autojuhtidena ning isegi lapsehoidjatena. Lisaks olevat "Kariibi mere piraatide" täht seadnud oma ihukaitsjaid korduvalt väga ebameeldivatesse olukordadesse, kus nood puutusid kokku narkootikumidega.

Näiteks pidid mehed kord ööklubis Deppile teada andma, et tollel on näo peal "ebaseaduslike ainete" jäljed. Samal ajal tuli ihukaitsjatel oma kuulsat klienti võõraste pilkude eest varjata.

Hagis pole täpsustatud, millistest ainetest jutt käib, kuid Deppi eksnaine Amber Heard kuulutas lahutusjärgsetes dokumentides, et Deppi alkoholism ja uimastisõltuvus on ammune ja avalikkusele teadaolev probleem.

Arreola ja Sanchez väidavad, et kaitsesid Deppi aastaid firma Premier Group International alluvuses olles, kuid et 2016 palkas näitleja nad oma isikliku koduse turvatiimi liikmeteks. Samal aastal märkasid Arreola ja Sanchez, et Depp hakkas alluvaid ja mänedžmendi liikmeid vallandama. Kuna turvamehed mõistsid filmistaari finantsprobleeme, olid nad nõus talle ka sohvriks olema ja muid ülesandeid täitma.

Paraku polevat selle eest lisatasu makstud. 2016-2018 polevat kumbki ületöö eest raha saanud ning Depp polevat neile võimaldanud ka seadusega ettenähtud toidu- ja puhkepause. Ometi oli Sanchezist saanud de facto lapsehoidja, kes kantseldas Deppi alaealist poega ning pidi täitma nii poja kui ka tütre kõik kapriisid. "Ta kartis, et jääb tööst ilma, kui nende nõudmisi ei täida."

Depp käib ühtlasi kohut oma endiste mänedžeridega, aga ka advokaatidega. Mõlemad väidavad, et Johnny elas ilmselgelt üle oma võimete ning keeldus mõistlikke nõuandeid kuulda võtmast.