Thomas Markle Jr.Foto: Vida Press
Inimesed
3. mai 2018, 14:07

Meghan Markle'i poolvend nõuab, et prints Harry pulmad ära jätaks! (24)

Meghan Markle'i poolvend on saatnud ajakirjandusele avaliku kirja, millest kumab nördimust, et teda pole 19. mail peetavasse pulma kutsutud.

Thomas Markle juunior peab oma poolõe Meghani ja prints Harry pulmi veaks. Ilta-Sanomate teatel nõuab ta avalikus kirjas, et kuninglikud pulmad ära jäetaks. 

"Mida lähemale kuninglikud pulmad jõuavad, seda selgem on, et see on suurim viga kuninglike pulmade ajaloos," kõmistab Thomas Markle juunior prints Harry poole pöördudes.

"Mind hämmastab, et sa ei näe tõelist Meghanit, keda näeb kogu maailm." Poolvenna sõnul üritab Meghan mängida printsessi, aga teeb seda keskmisest Hollywoodi näitlejast kehvemini. Nii peab see paratamatult fiaskoga lõppema.

Vend süüdistab oma poolõde nende ühise isa Thomas Markle seeniori pankrotistumises. 

"Milline inimene paneb oma karjäärile aluse sellega, et kasutab oma isa ära, kuni too on pankrotti läinud, ja unustab tolle siis Mehhikosse - pennituna, peaaegu täiesti tema enese võlgade tõttu? Ja kui on aeg isale raha tagasi maksta, unustab ta oma isa ära, nagu poleks teda eales tundnudki."

Vend paneb imeks, et õde pereliikmeid pulma ei kutsu. See oleks võrratu võimalus katkine pere jälle ühte tuua. Thomase väitel pole kutset saanud isegi nende isa. "Meghan on ära unustanud, et ilma isata töötaks ta ettekandjana või lapsehoidjana, et oma vanad võlad ära maksta."

Prints Harry mõrsjat on avalikult nahutanud ka tema poolõde Samantha Grant. Too nimetab Meghanit tõusikuks.

"Hollywood muutis Meghanit. Tema eesmärk on saada printsessiks. Sellest on ta lapsest peale unistanud. Harry on Meghani lemmik, talle meeldivad punapäised mehed," vahendab Ilta-Sanomat Samantha sõnu.