Sandra NurmsaluFoto: KRISTJAN LEPP
Inimesed
3. mai 2018, 13:38

Kolmanda lapse ilmale toonud Sandra Nurmsalu: sünnitamine on olnud minu parim õpetaja (13)

"Sünnitamine on olnud minu parim õpetaja, õppides teadlikku kohalolu, usaldama elu ja kulgema selle loomulikus rütmis, juhtima enda tundeid ja mõtteid täielikult hirmuvabalt, olles samal ajal nii kahe jalaga maa peal kui ka sügaval oma koopas," jagab ilusaid mõtteid laulja Sandra Nurmsalu (29), kes sa 30. aprillil kolmandat korda emaks, tuues ilmale poisslapse. 

"Tänan Jumalat, et kõikide meie laste sünnid on kulgenud loomulikult ja hästi," räägib Sandra ning jagab kiidusõnu elukaaslasele Tarmo Kasele. "Tarmo on alati oma toetusega olnud õigel ajal õiges kohas. Omalt poolt oleme andnud alati oma parima, luues mõnusa meeleseisundi rahulikust meelest ja huumorist ning see toimib ülihästi."

Sandra ja Tarmo peres kasvavad lisaks pisipojale ka tütred, 2010. aastal sündinud Crystal Ingrid ning 2015. aastal ilmavalgust näinud Flora Lee. Värskele ilmakodanikule on nimi veel valimata. 

Lastekasvatamises on Sandrale abiks olnud tema ema, kes on laste suur lemmik. "Olen õnnelik naine, et sellises vägevas tiimis saan toimetada," lausub Nurmsalu. 

Alaverest pärit Sandra Nurmsalu sai eestlastele laiemalt tuntuks 2009. aastal, kui esindas Eestit Eurovisioni lauluvõistlusel 2009. aastal, esitades koos ansambli Urban Symphonyga Sven Lõhmuse kirjutatud laulu "Rändajad".