"Väikesed hiiglased"Foto: Erlend Staub
Tele
3. mai 2018, 11:07

"Väikeste hiiglaste suured hetked" meenutab parimaid etteasteid

Neljapäevased teleõhtud "Väikeste hiiglaste" seltsis on kinkinud vaatajatele uued lemmikud – lapsed, kes panevad oma naljadega südamest naerma ja näitavad etteastetega klassi, mis teeb ka suurtele meelelahutajatele silmad ette. Kanal 2 erisaade "Väikeste hiiglaste suured hetked" võtab hoogsa maratonsaatega kokku kõige meeldejäävamad esitused.

Eelmisel neljapäeval kuulutati "Väikeste hiiglaste" teise hooaja võitjaiks Danieli Tegijad, kuid üllatavaid hetki ja emotsionaalseid numbreid on läbi hooaja pakkunud ka kõikide teiste võistkondade liikmed.

undefined Foto: Erlend Staub

Lustimist on läbi hooaja olnud palju, sest lavanärv pole väikestele osalejatele omane. Vahetu pealehakkamisega on nad loonud hetki, kus täiskasvanutel jääb täita vaid kõrvalseisja roll. Tänane erisaade tuletab muuhulgas meelde seigad, kus saate pesamunad panid kohtunikud oma taktikepi all mängima. Näiteks on kohtunikud pidanud laval karglema või porgandeid sööma ja seitsme-aastase Kristeni leiutist katsetama.

Peale huumorikate seikade ja tantsulise energia on "Väikesed hiiglased" vaatajateni toonud ohtralt südamlikke hetki, mis liigutuspisara silma toovad. Vägitegude nimekirja võib lisada nii seitsme-aastase Kauri pisarapüüdja laulu "Lumisel teel" või 11-aastase Danielle esituse "Vastust teab vaid tuul" koos oma mentori Daniel Levi Viinalassiga. Suur erisaade vaatab hooajale tagasi ja pakub elamusi, mis ka saate lõppedes elevust ja rõõmu toovad.

Erisaade "Väikeste hiiglaste suured hetked" Kanal 2s täna õhtul kell 20.00.