Avicii 2018. aasta jaanuaris.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. mai 2018, 09:28

Avicii viimne telefonikõne ajas pere ärevusse, kuid Omaani jõuti liiga hilja ... (11)

Ajakirja People andmeil oli DJ Avicii lähedased oma viimase telefonikõnega nii ärevusse ajanud, et vend sõitis Omaani teda tagasi kodumaale tooma. Paraku jõudis David kohale liiga hilja ....

Avicii vend David Bergling saabus Omaani 20. aprillil vaid paar tundi pärast superstaari surma. Ajakirja People allika kinnitusel oli DJ õige nimega Tim Bergling (28) oma viimase telefonikõnega pereliikmetel südame valutama pannud. David broneeris lennu Omaani, et veenda Aviciid koju Stockholmi sõitma.

"Pere rääkis Aviciiga tol nädalal ja nad olid tema vaimse seisundi pärast väga mures. Vend lendas Omaani, et Avicii koju tuua. Paraku jõudis ta kohale paar tundi hiljem kui vaja ..."

Omaksed on mõista andnud, et Avicii võttis endalt ise elu. Ajakirjanduse andmeil kasutas DJ enesetapul pudelikildu.

Pere nimetas oma avalikus kirjas Timi otsijaks, hapraks kunstnikuhingeks, kes juurdles alati suurte eksistentsiaalsete küsimuste üle. Ülipüüdliku perfektsionistina reisis ja töötas Avicii väga palju ning see tõi kaasa ränga stressi.

"Kui ta esinemise lõpetas, tahtis ta leida oma ellu tasakaalu, et ta tunneks end hästi ja saaks teha seda, mida armastas üle kõige - muusikat. Aga tema jaks rauges. Ta tahtis rahu saada. Tim polnud loodud selle masinavärgi jaoks, kuhu ta sattus. Ta oli tundlik poiss, kes armastas oma fänne, aga hoidis rambivalgusest eemale."