Fotograaf Annela Samuel võtab õnnitlusi vastu. Põhjuseid rõõmustada on ju suisa mitu: teise isikunäituse avamine ja ka sünnipäev. Foto: Iris Kivisalu
Galeriid
3. mai 2018, 09:56

GALERII | Fotograaf Annela Samuel avastas Paldiskis salajase linna lood (6)

Fotograaf Annela Samuel tegi loomingulise kingi nii endale kui ka kõigile huvilistele, kui avas oma sünnipäeval 1. mail isikunäituse “Salajase linna lood”. Dokfotonäitus kajastab fotograafi nägemust Paldiski linnast.

Algselt pildistas fotograaf Paldiskit kui suletud linnaruumi, lähtuvalt linna minevikust. Ent linnaelanikega üha enam kontakti saavutades tema vaatenurk muutus ja salajase linna mõte sai kihte juurde.

“Salajase linna lood”, mida näeb Amandus Adamsoni Ateljeemuuseumi kõrvalhoones (Adamsoni 3, Paldiski), on Annela Samueli teine isikunäitus. Valiku näitusel olnud piltidega saab tutvuda fotograafi kodulehel

Foto näituselt "Salajase linna lood". Foto: Annela Samuel

Meeleolukale ja rahvarohkele avamisele kohale tulnud huviliste seas uudistasid näitust nii mõnedki kohalikud elanikud, keda nägi ka seintele riputatud fotodel. Hoogu andsid juurde lauljatar Lepatriinu ning Paldiskis elava ooperilaulja Olesya Litnevski särtsakad ja eripalgelised esinemised.

Näitus jääb avatuks maikuu lõpuni.

Lepatriinu esinemine Foto: Annela Samuel