"Naabrist parem" 6. saadeFoto: TV3
Tele
2. mai 2018, 14:02

TV3 VIDEO JA GALERII | „Naabrist paremas“ valmivad esikud (1)

 "Naabrist parema" 6. saates peavad naabrid valmis saama oma esikud ning ära parandama ka kõik seni tehtud vead. Kuna eelarve pole ülemäära suur, on esikutes suur rõhk mööbli isetegemisel. 

Eesti-Soome trennihaid Elina ja Rasmus on võtnud tõsiselt kohtunike soovitust oma korteris kindlasti midagi ise valmis meisterdada. Kuna nende luksuslik stiil seda ideed ei soosi, tuleb plaani täide viimisel olla eriti nutikas. Nad võtavad taas riski dekoratiivvärvi kasutamisega ja värvivad sellega esikus üle nii kapi kui peegliraami. Samuti teevad nad ise riidestange.

Suurtel isetegijatel saarlastel on neile kohaselt plaanimuutusi nii palju, et nad jõuavad päriselt oma hoolikalt ise disainitud esikulahenduse kokku panemiseni alles viimasel ööl. Lisaks on nad ka korteri eelmiste ülesannete parandustööd väga suurelt ette võtnud ja samaaegselt käib remont igas toas. Hipsterid on saarlaste ees tasunud ka oma võla ning põrand on korteris nüüd ühise pingutuse abil maha saanud.

Hipsterid Helen ja Karl kasutavad oma esiku kujundamisel vana tammepuitu, mis neile magamistoa seinas õnne ei toonud. Eelmises saates saadud punane rosett hirmutab endiselt ning nende kinnisideeks on mitte esiku eest punast saada. See, et hindama hakatakse ka parandustöid, jääb teisejärguliseks.

Renate ja Kareli varasematest etappidest kogutud vigade nimekiri, mis peavad hindamise päevaks olema parandatud, on väga pikk. Nagu ikka, kutsub Karel appi hulga abilisi ja tundub, et töö lausa lendab. Kavala tinderipaari uksel tulitab endiselt kolm punast kaotusrosetti, nii et ühe vajadus võidu järele on nende kodus suurem kui kunagi varem.

Esikute hindamisel ei ole kohtunikel kahtlustki, kes saab kuldse võiduroseti. Punane läheb aga neile, kelle kohta arvatakse, et sisekujunduse osas on jäänud midagi puudu ning kelle iseloomustamiseks tahaks kasutada ainult ühte sõna – „vähe". Parandustööde hindamisel ei ole võitja välja selgitamine keeruline, sest kvaliteedieksperdid näevad väga täpselt ära, kelle korteris tuleb kleepida kõige rohkem siniseid teibitükke parandust vajavatesse kohtadesse. Ühel paaril õnnestub saada kirja peaaegu 4 korda rohkem vigu kui võitjatel!