Jackie ChanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. mai 2018, 09:46

Superstaar Jackie Chani 18aastane tütar on kodutu (10)

Filmistaar Jackie Chani tütar Etta Ng klaarib YouTube'i videos oma vanematega arveid: 18aastane lesbiline neiu kurdab, et ema-isa on ta hüljanud ning ta peab koos oma tüdruksõbraga tänaval elama.
 

🌖🌓🌑

A post shared by @ stolenmilktea on

Poisilik Etta ja tema kallim, 30aastane sotsiaalmeediastaar Andi Autumn süüdistavad oma vanemaid homofoobsuses. Just seetõttu on nad kuu aega peavarjuta olnud.  "Oleme näiteks silla all maganud. Oleme otsinud abi politseilt, haiglast, eri organisatsioonidest, aga kõigil on täiesti suva," väidab Etta. "Me ei oska enam midagi peale hakata. Tahame, et inimesed meie seisust teaksid, sest tundub naeruväärne, et keegi ei aita. Ma lihtsalt ei saa aru ..."

Mitmed kommentaatorid pahandavad, et noorpaar ei suvatse tööle minna. Ühtlasi kahtlustatakse, et Andi üritab staaritütart ära kasutada. Liiatigi on Etta varasemas videos kuulutanud: "Jackie Chan on minu bioloogiline isa, aga mu elus ta ei osale. Teda pole mu elus kunagi figureerinud. Ma ei pea teda eales isaks." Etta on öelnud, et pole isa peale pahane, kuid ei taha temaga kohtuda.

Etta tuli kapist välja eelmisel sügisel, teatades, et tal on Andi Autumniga armusuhe.

 

After all these years of negativity, living in shame and being afraid of the world I've come to the conclusion that it's easier to accept that I am never meant to love or be loved. Especially as a lesbian in a culturally sensitive society I would be doing my family a favour staying hidden, silent, sit and behave like I've been instructed all my life. but Then you came along and proved me wrong, I deserved to be happy, love and be loved. @andiautumn you Accepted every single part of me. The good, the bad and the crazy 😂 You opened my heart and mind to all the good in this world, kissed every scar I have. 2017 has been a complicated year, I've faced so much that was meant to break me and it would have but you kept me strong all the way. You Everything and more, I love you so so much princess 💕 ~Happy Early 9 month anniversary 💕 2/14/17 ~

A post shared by @ stolenmilktea on

Etta ema on endine Aasia miss Elaine Ng Yi-Lei, kel oli idamaiste võitluskunstide eksperdi Chaniga 1990. aastate lõpul põgus armulugu. 

Chanil on olnud probleeme ka pojaga - tollele määrati narkootikumide omamise eest vanglakaristus.