Caitlyn JennerFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. mai 2018, 16:08

Caitlyn Jenner plaanib oma 47 aastat noorema pruudiga pulmi (10)

Caitlyn Jennerit (68) on tihti nähtud liikumas blondi kaunitari Sophia Hutchinsi (21) seltsis - kelle kohta Caitlyn on korduvalt ka öelnud, et nad on kõigest sõbrad - ning nüüd selgub, et naised plaanivad abielluda, vahendab Mirror

Caitlyn ja Sophia on viimastel nädalatel kohtamas käinud ning asjad liiguvad väga kiiresti - 47aastase vanusevahega paar plaanib pulmi. Jenneri jaoks oleks tegu neljanda abieluga. Nagu Jennergi, on ka Sophia sugu vahetanud. 

Caitlynil on kuus bioloogilist last, kaks neist - Kendall ja Kylie - Kardashianide klanni ema Kris Kardashianiga. 

Paarile lähedase allika sõnul näeb Caitlyn end ja Sophiat tõesti elu lõpuni koos. "Ta kaotas oma toetava ringi, kui perekonnast välja kukkus ning tundub, et Sophia on ainus inimene, kellele ta loota saab," rääkis allikas. 

Väidetavalt ei suhtle Caitlyn kuulsa suguvõsaga enam üldse, lisaks on ta kaotanud sõpru LGBT ringkonnas, sest toetab Ameerika president Donald Trumpi. "Ta lootis, et saab suhted Kardashianidega korda, eriti kuna Khloe ja Kim said lapsed, kuid ta pole neid näinudki. Samuti pole ta saanud veeta aega oma värskeima lapselapse Stormiga (Kylie Jenneri laps - toim.). Ta tundis end enne Sophiaga kohtumist tõesti üksildasena."

Caitlyn ja Sophia elavad koos ning neid nähakse harva ilma teineteiseta. Väidetavalt plaanib paarike intiimset tseremooniat Malibos Caitlyni kodu lähedal. 

Jaanuaris ütles Caitlyn ühes intervjuus, et on valmis käima kohtamas nii meeste kui naistega.