Indrek ja Aksel mõõgavõitluses mõõtu võtmasFoto: Radar
Tele
1. mai 2018, 14:14

Indrek Ojari poeg Aksel mängib peaosa Eesti parimas lühifilmis

"Radarile" jäi silma Eesti Filmi- ja Teleauhindade gaalal parima lühifilmi auhinna võitnud linateos «Jää», mille kaks osatäitjat on Mait Malmsten ning keegi Aksel Ojari. Ja selgus, et Aksel on loomulikult armastatud Linnateatri näitleja Indrek Ojari poeg.

"Paljud siin majaski on öelnud, eriti viimasel ajal, et poiss  isa nägu ja isa tegu läinud," tunnistab isa Indrek, kes alustas oma suuremat näitlejateed teleseriaalis "Kodu keset linna".

"Mind on ka Steniks (Indrek Ojari tegelaskuju nimi teleseriaalis "Kodu keset linna.") ühe korra kutsutud. Ühe õpetaja poolt. Koolis oli tööde tagastamine ja õpetaja küsis: "Kus Sten on?" "Mis Sten?" "No mina ei tea, mis selle Ojari nimi on!"," meenutab Aksel.

Režissöör Anna Hintsi lühifilm «Jää» on karm lugu isa ja poja suhtest, mis üles filmitud Soome saarestiku jääteedel. Võiks ju arvata, et ühel näitlejast isal on hea meel, kui poeg sellise rolli saab, siis Indreku ja Akseli puhul see nii polnud. Vähemalt alguses mitte.

"Ma ei olnud alguses üldsegi mitte positiivne selle pulli suhtes. Läheb koolilaps kuskile jääle mingit pulli tegema, veel välismaale. Talvel on külm, laps peab koolis õppima," oli isa Indreku esimene reaktsioon.

Mis Indrek Ojari meelt muutis ning mida üks näitlejast isa üldse sellest arvab, et tema poeg sama rada käia soovib, vaata täna õhtul kell 20 Kanal 2 saates "Radar"