Tele
30. aprill 2018, 20:54

„KUUUURIJA“ VIDEO | Kaunitar jagas pesupilte ja advokaat soovis tasu natuuras, kuid süüdi jäi ikka Katrin Lust (402)

Seekordne "Kuuuurija" tõi ekraanile keerulise ahistamisloo.

Tuuli-Ly Luiga on 37aastane ilus naisterahvas, kelle selja taga on pikk ja raske lahutus. Lahutuse tõttu oli naine omadega nii puntras, et advokaadi leidis talle sõbranna.

Tuuli-Ly sõnul ei olnud ta advokaadi juurde minnes nii ilus, kui praegu. Seni, kuni ta polnud ilus, ei olnud advokaadiga ka probleeme.
Suhtlus advokaadiga viis selleni, et hakati rääkima seksikatest kleitidest ja saatma seksikaid pilte. Ühtäkki hakkas aga mees rõhuma küsimusele, kas Tuuli-Ly ikka suudab tema teenuse eest maksta.

Ühel hetkel kiskus suhtlus Messengeris nii kuumaks, et advokaat teatas, et Tuuli-Ly ei peagi teenuse eest maksma, kui maksab natuuras. "Mis me teeme sinu juures? Voodis tasud?" kirjutas mees Facebookis.

Tuuli-Ly oli šokeeritud. "Ma olin kolm päeva keeletu, et mis mõttes tasuta," tunnistas Tuuli-Ly. "Ma ei ole prostituut, aga nüüd tundsin, et kas ma olen prostituut..." Naine saatis kirjad edasi "Kuuuurijasse", advokaadibüroosse Laus & Partnerid ja isegi linnaosavalitsusse.

"Ma olin õnnelik ja uhke, et mul oli advokaat, kes aitas mind. Nüüd ei usalda mitte ühtegi meest," sõnas Tuuli-Ly.

Kõnealune advokaat on 37aastane Hannes Olli. Advokaadibüroo Laus & Partnerid lõpetas töösuhte Olliga pärast "Kuuuurija" päringut, kuna nende hinnagul oli tegu kutse-eetika räige rikkumisega.

Olli ütles "Kuuuurijale", et Tuuli-Ly jagas saatega vaid teatud sõnumeid, et jätta suhtlusest kallutatud pilt. Tema sõnul oli just Tuuli-Ly see, kes hakkas seksikaid pilte saatma kohe, kui jutt läks teenuse eest maksmisele. Ollile jäi mulje, et Tuuli-Ly avaldas ise soovi seksiga maksta.

"Jah, saatis küll," tunnistas Olli, et naine saatis pildi ka oma tutist. "See oli kummaline. See tuli päeval, kui olin läinud suitsu tegema." Hannes Olli nentis, et ta poleks üldse pidanud naise sõnumitele vastama.

Olli kaotas kõnealuste sõnumite pärast töö ning aukohus arutab, kas ta tuleks advokatuurist üldse välja visata.

Mõned päevad pärast intervjuud nõudis Tuuli-Ly, et saade eetrisse ei läheks. Ta ei olnud nõus sellega, et saates kajastatakse ka Hannes Olli vaatenurka.

Mõned päevad enne saate eetrisseminekut saatis Tuuli-Ly aga Ollile sõnumi, et kui too käib välja 1000 eurot, siis kinnitab ta advokatuurile seda, mida mees soovib. See on aga Olli sõnul pesueht väljapressimine, mis on seadusega karistatav.