Miley CyrusFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
30. aprill 2018, 15:00

Miley Cyrus ei kahetse 15aastasena tehtud topless-fotot (2)

Kui Disney kanali noortesarja "Hannah Montana" täht Miley Cyrus kümme aastat tagasi tippfotograaf Annie Leibovitzile poseeris, üll vaid tekk, puhkes määratu skandaal. 

Toona puistas Miley endale tuhka pähe, kuid nüüd paistab ta olevat ümber mõelnud. 25aastane Miley avaldas Twitteris kümne aasta taguse New York Posti kaane ja kuulutas: "MA EI KAHETSE SEDA. KÄIGE P****E #10aastattagasi."

2008. aasta Vanity Fairi intervjuus väljendas Miley arvamust, et selles fotos pole midagi skandaalset. "Mul oli ju suur tekk ümber. Ja ma mõtlesin: "See kõik näeb ilus ja hästi looduslik välja." Minu meelest oli see väga kunstipärane."

Ent puhkenud skandaali peale andsid nii Disney kui Miley välja ametliku avalduse, kahetsedes skandaalse foto tegemist.

"Nagu sellest artiklist mõista võib, tekitati paraku olukord, et 15aastast tahtlikult manipuleerida ajakirju müüma," kirjutas Disney.

"Osalesin pildistamisel, mis pidi olema kunstipärane. Nüüd, fotosid nähes ja artiklit lugedes, on mul nii piinlik," ütles Miley. "See kõik polnud mul plaanis ja ma palun vabandust oma fännidelt, kellest hoolin nii väga."

Ega hilbud Mileyle ülemäära kauaks selga ei jäänud – videos "Wrecking Ball" (2013)  oli ta ihualasti ning tema punavaibakostüümid ja sotsiaalmeediafotod on alati paistnud silma poleemilisuse poolest.