Katrin LustFoto: LAURA OKS
Tele
30. aprill 2018, 11:55

„Kuuuurija” paljastab täna jõhkra ahistamisloo, mille osaline on Eesti tippadvokaat (5)

Kas õigusabi eest saab tasuda natuuras? "Kuuuurija" toob ekraanile skandaalse ahistamisloo!

Tuuli-Ly Luiga on 37-aastane ilus naisterahvas, kellel on seljataga pikk ja raske lahutus. Sõbranna otsis talle advokaadi, kes aitaks Luigat lahutuse seadusliku poole pealt. Mees näis ideaalsena, kes keskendubki just perekondlikele juhtumitele. Pärast kohtus käimist sattus Luiga ahastusse, kui advokaat nõudis naise väitel õigusabi teenuste eest tasu mitte rahas, vaid hoopiski milleski muus. Kas tõesti on võimalik Eestis maksta õigusabi eest natuuras?

Mees räägib täispikas intervjuus oma versiooni, kuidas tema silmis keerulised suhted Luigaga arenesid. Advokaadi sõnul on just tema võrgutava Tuuli-Ly ohvriks langenud, mille tõttu ähvardab murest murtud meest Eesti advokaatide liidust väljaheitmine. Kuidas arenes nendevaheline vestlus lausa intiimseks?

"Kuuuurija" teine lugu jutustab "Eesti otsib superstaari" saates osalenud Jüri Sonbergist ja tema õnnestumisest tänu ebaõnnestumisele. Kes ei mäletaks sihikindlat Jüri, kes on proovinud mitmeid kordi Eesti superstaariks saada? Ebaõnnestumisest hoolimata ei ole ta oma unistusi veel maha matnud. Tema eesmärk staariks saada on endiselt jõus!

"Kuuuurija" täna kell 20.00 TV3s.