"Kodutunne" läheb appi seitsmeliikmelisele pereleFoto: Kanal 2
Tele
30. aprill 2018, 11:23

VIDEO | „Kodutunne“ läheb appi seitsmeliikmelisele perele (2)

Täna õhtul ulatab Kanal 2 heategevuslik dokumentaalsaade „Kodutunne“ abikäe perele, kelle unistus maal elada sai tugeva tagasilöögi pärast pereisa tasuva töö kaotust.

Jaanika ja Aimur on tagasihoidlikud Eesti inimesed, kes ostsid 10 aastat tagasi Holvandisse pangalaenuga vana maja ja asusid sinna elama. Kui aga pereisa töö kaotas ja võlad tekkisid, polnud enam millegi eest kodu remontida.

Olukord läks nii hulluks, et kolm aastat tagasi koliti üürikorterisse, kus nüüd seitsmekesi elatakse. Veelgi keerulisemaks muudab nende elu see, et 8-aastane poeg on raske puudega. Et käimisvõimetu poeg õue pääseks, peab isegi tervisega kimpus olev pereisa lapse sülle võttes kolmandalt korruselt alla ja üles viima.

„Kodutunne“ usub, et 23 aastat tagasi kokku saanud Jaanika ja Aimur väärivad abi. Et pere saaks kunagi ostetud koju tagasi kolida, tuleks esimese asjana korda teha köök, elutuba ja luua pesemisvõimalused. „Kodutunde“ meeskond plaanib vanasse majja ehitada veevärgi ja kanalisatsiooni ning sisustada köögi ja pesuruumi.

„Kodutunne“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast “Reporterit”.