"Eesti otsib superstaari" neljandast finaalsaatest lahkus Jennifer Marisse CohenFoto: Martin Ahven
Tele
30. aprill 2018, 00:43

Jennifer Marisse Cohen: Sissi, ma loodan, et sa paned selle superstaarisaate kinni! (57)

"Ma ei mäleta läbi pisarate, mida Sissi mulle pärast saadet ütles, aga mul ei olnud rohkem vaja kui tema kallistust, räägib "Eesti otsib superstaari" neljandast finaalsaatest välja langenud Jennifer Marisse Cohen. "Ta on mulle väga kallis ja saate jooksul veel kallimaks saanud. Loodan, ta paneb selle saate kinni!"

Haapsalust pärit 18-aastane Jennifer esitas "suurtele lauludele" pühendatud neljandas finaalsaates legendaarset pala "Over the Rainbow", mis pärineb 1939. aastal valminud Ameerika muusikafilmist "The Wizard of Oz" ("Võlur Oz"), mille laulis omal ajal kuulsaks lauljanna Judy Garland. Kuna tegemist on Jenniferi ühe armastatuma lapsepõlvefilmiga, siis oli loo valik üsna  lihtne.

"Eesti otsib superstaari" neljandast finaalsaatest lahkus Jennifer Marisse Cohen Foto: Martin Ahven

Mis sai Jenniferile saatuslikuks, kui valitud oli n-ö turvaline pala, mis saatnud lauljannat juba lapsepõlvest? 

"Väljahääletamine ei olnud otseselt seotud sellega, mida mina tegin või mida keegi teine ei teinud," lausub Jennifer. "Arvan, et hääletuse tulemus oli paljuski seotud televaataja tujust: inimene istus teleka ette ja mõtles, mis tuju tal on ja kes talle täna meeldis. See ei ole tegelikult kurb asi. Keegi pidi lihtsalt saatest lahkuma," räägib lauljanna.

Kuigi mõni kohtunik kommenteeris pärast esitust Jenniferi värelust ja temale omast häälevibratsiooni, vihjates sellega võimalikule ebakindlusele, kinnitab lauljanna, et tundis end laval vägagi turvaliselt. "Tunnen end alati omas elemendis ja kindlalt, kui laul mind kõnetab ja räägib asjadest, mis on minu jaoks olulised. Kui olen seda lugu kuulnud terve oma lapsepõlve, siis on mul väga mugav seda laulda." 

Kuigi superstaarisaate rongist oli Jennifer sunnitud maha astuma, ei kavatse ta muusikast ja oma unistustest loobuda. "Mul on plaanis võtta aasta vabaks ja pärast seda soovin kandideerida ülikooli, et oma häält edasi arendada." valgustab Jennifer enda tulevikuplaane. "Käisin sügisel isaga Hollandis asuvat konservatooriumit külastamas ja see jättis väga hea mulje. Laulmisega on nii, et kunagi ei saa olla päris valmis, alati saab juurde ennast arendada," arvab neiu. "Selles osas on mul veel pikk tee minna, aga olen selleks valmis."

Jennifer soovib muusikat kirjutada ja atraktiivselt kõlavate suurte lavade asemel püüda intiimsemaid kontserdipaiku. "Intiimsed kontserdid ja mahedus on minu eesmärk." Jennifer usub, et saatest väljalangemine avab talle kindlasti mõne uue ukse: "Kui kellelgi on koostööpakkumisi, siis võib minuga julgelt ühendust võtta," räägib neiu rõõmsalt. 

Jennifer Marisse alustas lauluteed juba 3-aastaselt  Haapsalus DO-RE-MI laulustuudios ning on täiendanud end Meero Muusiku erahuvialakoolis. Lisaks sellele on ta õppinud Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis.