Paris Hilton Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. aprill 2018, 18:07

Paris Hilton: kui mu seksivideo lekkis, tahtsin end tappa (32)

Seltskonnatäht Paris Hilton sai omal ajal kuulsaks tänu sellele, et lekitati tema seksivideo. Nüüd tunnistab naine, et tahtis pärast video avalikustamist end ära tappa, kirjutab The Sun. 

Peagi ilmub Parisest dokumentaalfilm, kus ta esmakordselt seksivideost räägib. Videos, mis kandis nime "1 night in Paris" ehk "1 öö Parises", hullab Paris oma endise kallima Rick Salomoniga ning see pidanuks jääma privaatseks, kuid 2004. aastal lekitati see meediasse. 

Oma dokumentaalfilmis ütleb Paris: "Mul oli tunne, nagu mind oleks vägistatud. Tundsin, nagu oleksin kaotanud oma hinge. Ma tahtsin tõesti mingil hetkel surra. Mõtlesin, et ma ei taha enam elada." Paris ütleb, et talle tundus, justkui oleks temalt kõik võetud. "Ma ei tahtnud, et mind selle järgi tuntaks. Ma ei saa kunagi olla see, kes ma oleks võinud olla."

Naine väidab, et pole kunagi video eestg sentigi saanud, kuid endine kallim Rick on väidetavalt sellega teeninud miljoneid. Paris on kätt proovinud nii laulja kui ka näitlejana.

Praegu on Paris kihlatud Ameerika näitleja ja modell Chris Zylkaga. "Reisin praegugi tihti. Veedan 250 päeva aastast lennukis, erinevas riigis. Vahel on päris üksik tunne," räägib ta oma dokumentaalfilmis. 

Siiski tundub, et naine on leidnud oma õnne ning Paris on paljastanud, et nad Chrisiga plaanivad abielluda lausa kolm korda erinevates maailma paikades.