DJ AviciiFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. aprill 2018, 10:47

Avicii salapruut on leinas: "Su viimsed sõnad olid: "Ma armastan sind."" (7)

Rootsi ajalehe teatel väidab Tereza Kačerová nimeline tšehhi modell, et just tema oli DJ Avicii sõbratar. "Olen veetnud viimased päevad oodates, et ärkan üles. Oodates, et keegi ütleb, et see on mingi haige nali, hirmus viga," kirjutab kaunitar 28aastase DJ surmast, mis paistab olevat enesetapp.
 

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

 

❤️ Part 1/2

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

 

❤️ Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

Kačerová avaldas Instagramis pika liigutava kirjutise nende ühisest elust. Esimesel kohtingul oli kaunitar artisti basseini lükanud, nii et tolle mobiiltelefon sai märjaks. Teisel basseinikohtingul sai märjaks Rootsi staari uus luksuskell.

Modell kirjeldab detailselt nende ühiseid tegemisi, näiteks seda, kuidas nad vaatasid "Harry Potteri" filme, mängisid lauamänge ja lugesid raamatuid.  Lisaks kinnitab Kačerová, et Aviciil, kelle õige nimi oli Tim Bergling, oli väga soe suhe tema pisipojaga. Selle tõestuseks avaldab ta armsa video. 

"Sa kinkisid mulle käevõru kolme briljandiga: üks sulle, üks Lukale ja üks mulle." Naine nendib, et nüüd tuleb lapsel ilma Avicii toeta kasvada.

 

The brightest stars burn out the fastest.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

"Ütlesin sulle korduvalt, et Luka ei mäleta tulevikus elu ilma sinuta. Nüüd loodan, et ta jääb mäletama elu sinuga. Minu ülesanne on seda talle meelde tuletada."

Kačerová paljastab, mis olid Avicii viimsed sõnad talle. "Sinu öeldud viimsed sõnad olid: "Ma armastan sind." No mina armastan sind ka." Modell kutsus Aviciid enda sõnul väikeseks ingliks. "Poleks arvanud, kuivõrd pea sinust ingel saab ..."

Modell ütleb, et tahtis enda ja Avicii suhet salajas hoida, sest see kuulus vaid neile kahele. "Mõtlesin, et jagan seda maailmaga, kui ma sinut last ootan. Ah kui viltu see plaan vedas ..."