Foto: Vida Press
Saund
27. aprill 2018, 15:50

MAMMA MIA! Kultusbänd ABBA tegutseb taas (16)

Rootsi ansambel ABBA pole laule kirjutanud juba 35 aastat, kuid teatasid nüüd, et on taas kokku tulnud ning kirjutanud kaks uut laulu. Ansambel kavatseb ka uuesti esineda, seda küll siiski vaid virtuaalselt.

Ansambli esinemised ei ole traditsioonilised „bänd laval, pillid-mikrid käes“ kontserdid. Nimelt on tegemist virtuaalse turneega, kus bändi liikmete kujutised projetseeritakse avataridena suurtel ekraanidel. Briti muusikaleht NME vahendab, et ABBA liikmed nõustusid suure virtuaalturneega, kuid leidsid siis, et 35 aastat ilma koos muusikat kirjutamata on ikka liiga pikk aeg. Seega siirdusid Björn, Benny, Agnetha ja Frida uuesti stuudiosse, et uut muusikat kirjutada.

Pressiteates kirjutavad bändiliikmed: „Aeg poleks nagu üldse edasi läinud ja me oleks kui ainult lühikesel puhkusel olnud. Tõeliselt rõõmustav ettevõtmine!“

Nelik salvestas koos kaks lugu ning avaldas ka ühe pealkirja: „I Still Have Faith In You“.

Ehkki ansamblil ei ole plaanis oma turneel füüsiliselt ise kohal olla, räägib Benny Andersson, et kokku saavad nad neljakesi vahel ikka. Seda hoolimata sellest, et bänd läks kunagi lahku just käärima läinud isiklike suhete tõttu ning kaks abielupaari - Benny ja Frida, Björn ja Agnetha - lahutasid. Küllap on aeg haavad tõepoolest parandanud.

 

❤️ #abbaofficial #abba

A post shared by @ abbaofficial on