Jamala EurovisionilFoto: AP/Scanpix
Üritused
27. aprill 2018, 13:43

Eurovisioni võitja Jamala sai emaks, pojale pandi unenäos nähtud nimi

27. märtsil tervitasid 2016. aastal Eurovisioni võitnud Ukraina lauljatar Jamala ja tema abikaasa Seit-Bekir Suleimanov oma esimest last. Paari esiklaps, poeg, sai nimeks Emir-Rahman, vahendab väljaanne Avdet

Jamala rääkis väljaandele antud intervjuus, et muusikuna soovis ta lapsele panna meloodilist nime, mis lõppeks tähekombinatsiooniga "an" või "in". "Meil oli Bekiriga kolm lemmiknime – Emir, Osman ja Girey. Ühel ööl nägin aga unes, et meie laps sai nimeks Emir-Rahman. Ärkasin kell 5 öösel üles ja kirjutasin selle nime märkmikusse üles. Ma arvan, et see oli märk," räägib Jamala. 

Nimi Rahman meeldis Jamalale pikka aega ja ta soovis oma lapsele selle nime panna. "Rahman tähendab kaastundlikku. HIndan seda omadust inimestes väga. Minu lemmikhelilooja on Sergei Rahmaninov ning tema perekonnanimes sisaldub samuti nimi Rahman. Bekirile meeldis aga väga nimi Emir, mis tähendab isandat. Lõpuks otsustasimegi panna lapsele kaks nime." Jamala ütleb veel, et kui laps suureks kasvab, saab ta ise valida, kuidas sõbrad teda kutsuma hakkavad. 

Lapse täisnimi on Emir-Rahman Seit-Bekir ogly Suleimanov.

Jamala ja Seit-Bekir abiellusid mullu 26. aprillil. Paarike kihlus 2016. aasta novembris. Paarike kohtus kolm aastat enne abiellumist ühiste tuttavate kaudu. Bekir on Jamalast kaheksa aastat noorem. 

Jamala ja Seit-Bekiri pulmapäev Foto: Jamala/Facebook